Închide meniul

Un nou stadion de lux va fi construit în România! Arena ultramodernă va costa peste 60 de milioane de euro. Proiectul a fost aprobat astăzi

Cosmin Cioboată Publicat: 6 aprilie 2022, 20:36

Reclamă
Un nou stadion de lux va fi construit în România! Arena ultramodernă va costa peste 60 de milioane de euro. Proiectul a fost aprobat astăzi

Chindia Târgoviște va avea un nou stadion

Facebook / Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei

Un nou stadion de lux va fi construit în România! Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a anunțat că orașul Târgoviște va avea o arenă superbă, de 12.000 de locuri, care va costa 65 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia Târgoviște va avea o nouă „casă”, ultramodernă, de 12.000 de locuri.

Un nou stadion de lux în România! Chindia Târgoviște va avea o arenă ultramodernă, de 65 milioane de euro

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a anunţat astăzi că a fost aprobată finanțarea de 323.732.000 lei pentru construirea unei noi arene la Târgoviște.

„Guvernul României a aprobat, în şedinţa de astăzi, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui stadion în municipiul Târgovişte (jud. Dâmboviţa).

Stadionul va beneficia de o finanţare de 323.732.000 lei, asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.”, a anunțat Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, pe contul de Facebook.

Reclamă

Cum va arăta noua arenă de la Târgoviște, de 12.000 de locuri

Noul stadion pe care va juca Chindia va avea o capacitate de 12.012 de locuri, toate acoperite, dintre care 254 locuri VIP, 92 de locuri pentru mass-media și 68 de locuri destinate persoanelor cu dizabilități.

Noua „bijuterie” din Târgovişte se va întinde pe o suprafaţă de 69.559 mp.

Reclamă 4 / 0/3

„În cadrul ansamblului, vor fi amenajate și un teren de antrenament și o parcare publică supraterană, iar, pentru producerea energiei electrice, vor fi instalate sisteme solare.”, a mai anunţat Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Chindia a promovat în Liga 1 în 2019, dar încă n-a jucat vreun meci de pe teren propriu la Târgoviște. Formația pregătită de Emil Săndoi s-a tot plimbat prin țară în ultimele luni, la Giurgiu, Buzău sau Ploiești. În cele din urmă, noul proiect aprobat de Guvern îi va permite Chindiei să revină la Târgoviște.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și