Închide meniul

Gaz Metan Mediaș nu mai scapă de probleme! O nouă depunctare suferită de ardeleni. Cum arată acum clasamentul din play-out

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2022, 13:53

Reclamă
Gaz Metan Mediaș nu mai scapă de probleme! O nouă depunctare suferită de ardeleni. Cum arată acum clasamentul din play-out

Gaz Metan Mediaș, depunctată din nou de FRF

SportPictures / Ciprian Petcut/SPORT PICTURES via Hepta

Gaz Metan Mediaș a ajuns la un minim istoric după ce a fost depunctată din nou de Comisia de Disciplină a FRF. Ardelenii au mari probleme financiare și au mai primit o nouă veste dezastruoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca urmare a litigiului cu fundașul Sergiu Popovici, Gaz Metan a mai fost penalizată cu două puncte în clasamentul, anunță digisport.ro. Echipa este retrogradată matematic în Liga 2.

Gaz Metan Mediaș, depunctată din nou de FRF

Popovici Sergiu Cristian vs. CS Gaz Metan Mediaş – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul Gaz Metan Mediaş cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte.

Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv, pentru perioada 17.03.2022-31.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 27.04.2022„, este anunțul făcut de Comisia de Disciplină.

În condițiile date, medieșenii au pierdut până acum 28 de puncte la Comisii. De trei ori au fost sancționați cu câte 8 puncte! Gaz Metan a ajuns pe ultimul loc în clasament și riscă să intre în faliment.

Reclamă

Cum arată clasamentul din play-out-ul Ligii 1

După primele trei etape din play-out, Rapid este lider. Gaz Metan Mediaș are eșecuri pe linie și își poate lua gândul că o va mai putea ajunge din urmă macar pe Academica Clinceni.

1. Rapid – 29 de puncte
2. FC Botoșani – 29 de puncte
3. Sepsi Sf. Gheorghe – 27 de puncte
4. UTA – 26 de puncte
5. FC U Craiova 1948 – 22 de puncte
6. CS Mioveni – 19 puncte
7. Chindia Târgoviște – 19 puncte
8. Dinamo – 13 puncte
9. Academica Clinceni – 3 puncte
10. Gaz Metan Mediaș – -13 puncte

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și