Închide meniul

Boris Becker, găsit vinovat în patru capete de acuzare în procesul legat de falimentul său. Fostul campion de Grand Slam are probleme uriașe

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2022, 18:33 / Actualizat: 8 aprilie 2022, 20:31

Reclamă
Boris Becker, găsit vinovat în patru capete de acuzare în procesul legat de falimentul său. Fostul campion de Grand Slam are probleme uriașe

Boris Becker a fost declarat falit

Twitter

Fostul tenismen Boris Becker a fost găsit vinovat, vineri, în patru capete de acuzare în procesul de la Londra, de la Southwark Crown Court, legat de falimentul său personal, declarat în 2017, informează bbc.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becker era acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline pentru a evita plata datoriilor. Fostul sportiv a fost declarat în faliment în iunie 2017, după un împrumut de peste 3 milioane de lire sterline, nereturnat.

Boris Becker, găsit vinovat în patru capete de acuzare

În vârstă de 54 de ani, fostul tenismen a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive.

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unor datorii de 825.000 de euro.

Becker, cetăţean german care locuieşte la Londra din 2012, a declarat că a cooperat cu cei care i-au preluat bunurile şi proprietăţile, oferindu-le acestora inclusiv verigheta sa.

Reclamă

În timpul procesului, Becker a spus că a câştigat o sumă foarte mare de bani în carieră şi că a cumpărat cu bani cash unele proprietăţi, însă veniturile sale s-au redus dramatic după retragerea din activitatea sportivă, în 1999.

La 29 aprilie este programată audierea pentru deciderea sentinţei. Fostul mare tenismen riscă până la 7 ani de închisoare.

Ion Țiriac l-a salvat pe Boris Becker de la o adevărată dramă

Fostul mare campion german, Boris Becker, a trecut printr-o adevărată dramă, dar Ion Ţiriac ar putea să-i sară oricând în ajutor. Acesta a rămas, în urmă cu ceva timp, fără o parte dintre trofeele câștigate în carieră. I-au fost confiscate şi scoase la licitaţie. În 2017, Boris Becker a fost declarat falimentar de o instanță din Londra. Conform presei germane, Becker ar fi avut la momentul respectiv datorii în valoare de 61 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Acasă nu am fost niciodată o vedetă de talie mondială, câștigător de Wimbledon sau orice altceva. Am fost întotdeauna fiul și, mai presus de toate, fiul cel mic. Aceasta a fost statutul meu. Și acum, mama mea, în vârstă de 83 de ani, mă vede în continuare la fel”, a mai spus Boris Becker.

Ion Ţiriac a declarat că îi va sări în ajutor oricând lui Boris Becker. „Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ion Țiriac, potrivit publicației germane Focus, în 2018.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și