Închide meniul

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | „Vom salva echipa la baraj!” Mihai Eșanu, promisiune uriașă pentru fanii dinamoviști. Cum a explicat golul încasat în prelungiri

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2022, 23:39

Reclamă
Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | „Vom salva echipa la baraj! Mihai Eșanu, promisiune uriașă pentru fanii dinamoviști. Cum a explicat golul încasat în prelungiri

Mihai Eşanu e portarul lui Dinamo

Mihai Eşanu, în timpul unui meci pentru Dinamo / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2.  Echipa lui Dusan Uhrin a suferit o nouă înfrângere în play-out și e aproape condamnată la baraj. Andrea Compagno a dat lovitura în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Eșanu nu mai crede în evitarea barajului, dar e sigur că Dinamo se va salva la baraj și va rămâne în Liga 1.

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Mihai Eșanu, promisiune uriașă pentru fanii dinamoviști

„Nu cred că e gata, atâta timp cât sunt șanse matematic, eu și echipa sperăm. Dacă vom câștiga toate meciurile și ne vor ajuta și rezultatele, avem șanse. E greu să vorbim despre optimism, că nu stai la mâna ta. Vom face tot ce depinde de noi. Și dacă nu vom reuși, vom salva echipa la baraj.

Nu știu să vă spun ce s-a întâmplat. Am început extraordinar, nu ne așteptam. Vorbeam că am început și noi să dăm gol. Ne-au dominat spre pauză. La pauză am vorbit să nu înscrie, am luat două goluri si am pierdut.

Noi speram după ultimele rezultate, veneam după jocuri bune, după pregătirea bună, dar n-am reușit să o ținem pe aceași linie. N-am reușit să facem ce am vorbit la pauză, am greșit și ne-a costat.

Reclamă

Există supărare multă, nervi, dar sper că de mâine să continuăm să fim la fel de optimiști. Toate meciurile vor fi finale. Nu mă gândesc la retrogradare, e imposibil”, a spus Mihai Eșanu, după meci.

Dinamo, aproape condamnată la baraj

Dinamo a început ca din tun meciul cu FC U Craiova 1948. Christian Irobiso a deschis scorul în secunda 35. Atacantul „câinilor” a finalizat cu o execuţie din faţa porţii goale, după o pasă excelentă oferită de Vlad Morar.

Dinamo și-a menținut avantajul până la intarea la cabine, dar echipa lui Uhrin a cedat după pauză. Huyghebaert a marcat cu un voleu din marginea careului care „l-a găurit” pe Mihai Eșanu.

Reclamă 4 / 0/3

„Câinii” au continuat atacurile și au forțat golul al doilea, dar au rămas cu buza umflată în prelungiri. În minutul 90+1, Andrea Compagno a profitat de o deviere fericită și a marcat cu un șut sub bară, din interiorul careului.

S-a terminat 2-1 pentru FC U Craiova 1948, care e aproape sigură de evitarea retrogradării. Echipa lui Nicolo Napoli e pe poziția a 11-a, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo e aproape condamnată la baraj, fiind pe locul 14, cu doar 13 puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și