Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo, umplut de sânge în Everton – Manchester United 1-0! Starul portughez şi-a ieşit din minţi şi a spart telefonul unui fan + „Diavolii roşii” îşi pot lua gândul de la UEFA Champions League!

Dragoș Vasile Publicat: 9 aprilie 2022, 18:08

Reclamă
Cristiano Ronaldo, umplut de sânge în Everton – Manchester United 1-0! Starul portughez şi-a ieşit din minţi şi a spart telefonul unui fan + „Diavolii roşii” îşi pot lua gândul de la UEFA Champions League!

Cristiano Ronaldo, umplut de sânge în Everton - Manchester United 1-0

Profimedia

Cristiano Ronaldo (37 ani) a fost umplut de sânge în duelul Everton – Manchester United 1-0. Superstarul portughez s-a accidentat în timpul meciului, iar fanii au fost şocaţi de imaginile horror cu piciorul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenţiei în meciul cu Everton, dar nu datorită performanţei de pe teren, ci din cauza unei accidentări. Starul portughez a suferit două tăieturi la tibie.

Cristiano Ronaldo, umplut de sânge în Everton – Manchester United 1-0

Ronaldo a avut mari probleme în timpul meciului cu Everton. CR7 s-a tăiat la tibie, iar imaginile horror au făcut înconjurul internetului. Totul a ieşit la iveală la sfârşitul meciului câştigat de „caramele”, când portughezul şi-a rostogolit şoseta. Tăieturile erau acoperite cu sânge!

Cu toate că s-a accidentat, Cristiano Ronaldo a continuat meciul. Ba mai mult, în ultimul minut, acesta îşi putea salva echipa de la eşec, dar Jordan Pickford a intervenit decisiv. A fost cea mai mare ocazie a lui Manchester United.

După fluierul final, Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi. Superstarul portughez a fost surprins în timp ce dădea de pământ cu un telefon. Presa din Anglia susţine că acesta ar aparţine unui suporter.

Reclamă
Reclamă 4

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ULUITOR

Manchester United îşi poate lua gândul de la UEFA Champions League

Cu doar 4 şuturi pe spaţiul porţii, Manchester United a pierdut cu Everton şi e pe locul 7 în Premier League. Deşi obiectivul principal e calificarea la „masa bogaţilor” din UEFA Champions League, „diavolii roşii” nu sunt siguri în acest moment nici măcar de locul de Conference League.

În cele 7 etape rămase de disputat, Manchester United mai are dueluri de foc cu Liverpool, Arsenal şi Chelsea.

Reclamă

„Este dificil. Dacă nu ne câștigăm propriile jocuri, nu are sens să sperăm la rezultate bune de la celelalte echipe. Nu cred că aceasta ar trebui să fie o scuză. Suntem Manchester United. Avem o mulțime de internaționali. Nu ar trebui să existe un alibi. Va fi un nou manager sezonul viitor. Dacă acest lucru este anunțat acum sau în 10 zile, nu ar trebui să aibă impact”, a transmis Ralf Rangnick, citat de BBC.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și