Închide meniul

Gabriela Ruse, OUT de la Billie Jean King Cup: „Investigaţiile efectuate au arătat o inflamaţie a inimii!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 19:49

Gabriela Ruse, OUT de la Billie Jean King Cup: „Investigaţiile efectuate au arătat o inflamaţie a inimii!

Gabriela Ruse, OUT de la Billie Jean King Cup

Profimediaimages

Elena Gabriela Ruse (24 ani) a declarat forfait înainte de meciul dintre România şi Polomia, din primul tur al calificărilor pentru Billie Jean King Cup. Motivul, a transmis românca, este din cauza unei inflamaţii cardiace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena-Gabriela Ruse, locul 55 WTA, a suferit de pneumonie după ce întreaga lună februarie a fost infectată cu COVID-19.

Gabriela Ruse s-a retras din echipa României pentru meciul cu Polonia

”M-am chinuit cu pneumonia după ce am avut COVID-19 întreaga lună februarie şi chiar am jucat la Dubai pe antibiotice. Nu am dorit să renunţ şi am făcut tot ce am putut pentru a juca în Statele Unite. Am avut un început mai lent şi am simţit efectele unei boli îndelungate.

M-am simţit mai bine la Miami, dar am avut dificultăţi de a juca mai mult de două ghemuri la rând. Totuşi, la Charleston s-am simţit lentă, stoarsă de energie şi m-am chinuit când jocul s-a prelungit. Investigaţiile efectuate au arătat o inflamaţie a inimii. Aştept cu nerăbdare să revine, mai puternică decât am fost. Ne vedem în curând. Mulţumesc echipei mele pentru susţine”, a scris Gabriela Ruse pe Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Gabriela Ruse (@gabrielaruse)

Simona Halep, înlocuită de Raluca Olaru la Billie Jean King Cup

Simona Halep a fost înlocuită în echipa României din Billie Jean King Cup cu Raluca Olaru. Meciul Polonia – România va avea loc în 15 şi 16 aprilie 2022, în deplasare, la Radomskie Centrum Sportu, din Radom, iar echipa câştigătoare va merge la Turneul Final 2022, printre cele mai bune 12 echipe din lume.

Simona Halep nu poate juca, după ce a suferit o accidentare şi s-a retras şi de la turneul de la Miami.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, Echipa României va fi formată din Gabriela Ruse, Irina Begu, Monica Niculescu și o jucătoare care o va înlocui pe Raluca Olaru.

Polonia va avea o super-echipă la partida cu România. Iga Swiatek, Magda Linette, Magdalena Frech, Alicja Rosolska şi Maja Chwalinska sunt adversarele româncelor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și