Închide meniul

Grecii se tem de ce e mai rău, după declaraţiile instigatoare ale lui Răzvan Lucescu! Autorităţile au cerut UEFA să interzică fanilor lui Marseille prezenţa la meciul cu PAOK din Conference League

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2022, 19:10

Reclamă
Grecii se tem de ce e mai rău, după declaraţiile instigatoare ale lui Răzvan Lucescu! Autorităţile au cerut UEFA să interzică fanilor lui Marseille prezenţa la meciul cu PAOK din Conference League

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Autorităţile elene au cerut luni UEFA să interzică fanilor echipei Olympique Marseille să fie prezenţi, joi, la meciul cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, din manşa secundă a sferturilor de finală ale Conference League, din cauza violenţelor care au avut loc în tur, informează lefigaro.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima manşă disputată joia trecută la Marsilia, câştigată cu 2-1 de echipa franceză, au avut loc incidente grave între suporteri, atât în ​​jurul stadionului, cât şi în oraş.

Autorităţile elene au cerut UEFA să interzică fanilor lui Marseille prezenţa la meciul cu PAOK

„Direcţia Generală a Poliţiei din Salonic a înaintat o cerere scrisă autorităţilor competente pentru interzicerea deplasării organizate şi individuale a suporterilor din Marsilia, în vederea meciului cu PAOK de pe stadionul Toumba”, indică un comunicat de presă al ministerului Protecţiei Civile.

Această interdicţie, dacă va fi decisă de UEFA, s-ar putea să fie doar de principiu, deoarece un oficial al uneia dintre principalele grupuri de suporteri ai Marsiliei a declarat pentru AFP, după prima manşă, că plecarea planificată în Grecia a fost anulată.

Grecii se tem de ce e mai rău

Autorităţile elene au indicat că punerea în aplicare a măsurii de interdicţie de călătorie pentru fanii de la Marsilia a fost aplicată în trecut şi la alte meciuri internaţionale ale echipei franceze.

Reclamă

Potrivit comunicatului de presă, ministrul Protecţiei Civile, Takis Theodorikakos, a discutat, luni, chestiunea cu secretarul general al UEFA, Theodore Theodoridis, şi cu secretarul general adjunct Giorgio Marchetti.

„În această intervenţie, ministrul a solicitat să fie acceptată cererea poliţiei elene pentru păstrarea ordinii publice şi protecţia vieţii socio-economice din Salonic”, se arată în comunicat.

Răzvan Lucescu, declaraţii instigatoare

La meciul tur, Răzvan Lucescu a făcut o serie de declaraţii instigatoare după bătăile teribile de pe străzile din Marseille. Presa din Franţa l-a catalogat drept „nebun” pe Lucescu, după ce acesta a spus la conferinţa de presă că speră că şi Marseille va avea parte de primirea făcută de francezi.

Reclamă 4 / 0/3

„La meciul retur, sper că Olympique Marseille va fi primită cum am fost noi primiţi aici. Sunt dezamăgit de ce am văzut azi. Este o imagine foarte urâtă pentru Marsilia. Există multă violenţă în lume în prezent, nu mai era nevoie şi în fotbal. Mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi”, a declarat Lucescu, la conferinţa de presă de după meciul de joia trecută.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și