Închide meniul

Război în Ucraina | „Haideţi să vă spun adevărul!” Vladimir Klitschko, noi dezvăluiri despre atrocităţile comise de soldaţii ruşi: „Au fost ucişi de lunetişti”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 aprilie 2022, 12:21

Reclamă
Război în Ucraina | „Haideţi să vă spun adevărul! Vladimir Klitschko, noi dezvăluiri despre atrocităţile comise de soldaţii ruşi: „Au fost ucişi de lunetişti

Vladimir Klitschko, reacţie după victoria lui Usyk cu Joshua

Vladimir Klitschko este primarul Kievului / Instagram / Vladimir Klitschko

Vladimir Klitschko, fratele lui Vitali Klitschko, primarul Kievului, a făcut noi dezvăluiri despre atrocităţile comise de soldaţii ruşi în Ucraina. Vladimir Klitschko spune că au fost ucişi şi jurnalişti în războiul declanşat de Vladimir Putin în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klitschko a vorbit şi despre armele folosite de armata lui Vladimir Putin în Ucraina.

Vladimir Klitschko: „Au fost ucişi copii

Haideţi să vă spun adevărul. În ultimele 49 de zile de când a început invazia rusă am fost bombardaţi cu rachete, cu rachete cu fragmentare, au fost lovite cartiere rezidenţiale. Au avut loc crime de război în ultimele 49 de zile. Au fost ucişi copii. Femei, bărbaţi, bătrâni au fost torturaţi şi ucişi. Dacă sunteţi acum pe teritoriul Ucrainei, nu există nicio garanţie că veţi supravieţui, chiar dacă sunteţi jurnalişti.

Ştiţi acele cazuri în care jurnalişti străini au fost ţintiţi şi ucişi de către lunetişti. Jurnalişti care aveau scris „Presă” pe veste şi pe căşti au fost ucişi. De aceea, aceste ameninţări, aceste crime făcute de armata rusă se întâmplă deja. Nu e doar o ameninţare, e un război. Un război nesăbuit, terifiant împotriva umanităţii„, a spus Vladimir Klitschko într-un interviu acordat antena3.ro.

Vladimir Klitschko a dezvăluit cel mai mare avantaj al lui Vladimir Putin

Vladimir Klitschko a avut un nou mesaj cu puternic impact în presa din Ucraina, în mijlocul războiului declanșat de Rusia la ordinul lui Vladimir Putin. Fostul campion mondial din box anunță cu părere de rău că „acesta este începutul celui de-Al Treilea Război Mondial”.

Reclamă

Vladimir Klitschko continuă să lupte, alături de fratele său, Vitali Klitschko, împotriva Rusiei. Vladimir, fratele primarului din Kiev, a făcut un nou apel disperat cu privire la bombardamentele declanșate de Vladimir Putin în Ucraina.

„Cred că Rusia lui Putin și-a arătat adevărata față, iar întreaga lume a văzut-o. Încă nu pot să înțeleg toate acele negocieri cu Putin de dinaintea războiului. Toate avertismentele de dinaintea războiului nu l-au împiecat să facă tot ce a făcut – crime de război și genocid.

Propaganda cum că ar exista nazism în Ucraina și că are loc o denazificare reprezintă o minciună absolută. Din păcate, această propagandă otrăvește mințile oamenilor din Rusia. Acei soldați vin în Ucraina crezând, probabil, că suntem naziști. Dar noi avem un președinte cu rădăcini evreiești. Ceea ce Rusia a făcut în Ucraina este același lucru făcut de naziști sub comanda lui Hitler, sau chiar mai rău.

Reclamă 4 / 0/3

Luptăm, întreaga lume va lupta. Dacă vorbim despre Al Treilea Război Mondial, atunci, de fapt, acesta este aici. Acesta este doar începutul. Totul a ajuns mult prea departe.”, a spus Vladimir Klitschko, citat de sport.ua.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și