Închide meniul

VIDEO: Haaland, dragul de el, ”cetățean” de mititel! 603.372 euro/săptămână!!!

Cătălin Oprișan Publicat: 19 aprilie 2022, 14:47

Reclamă
VIDEO: Haaland, dragul de el, ”cetățean” de mititel! 603.372 euro/săptămână!!!

Nu, nu este trucaj! Pe când era mai mititel, Haaland s-a pozat în tricoul ”cetățenilor”

Jurnalistul Mike Keegan a aruncat ”bomba”: dorit de FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen și chiar de PSG, Erling Haaland și-ar fi dat deja acordul pentru a evolua la Manchester City. După cum se știe, clauza sa de eventuală reziliere a contactului cu Borussia Dortmund este de 75.000.000 de euro, dar aceasta nu reprezintă o problemă pentru un club ”adevărat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform lui Keegan, norvegianul de 21 de ani de ani ar urma să primească 603.371 euro pe săptămână, ceea care ar însemna că având 86.195 de euro pe zi, va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League!!! Cu câteva zile în urmă, Sebastian Kehl, unul dintre reprzentanții celor de la Borussia Dortmund, declarase că ”nicio echipă nu s-a interesant de jucător. Există o clauză de reziliere, se știe și un termen ce nu poate fi depășit”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și