Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB! „Acolo o să ajungă!” Transferul golgheterului Ligii 1 este iminent

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2022, 10:24

Reclamă
Florin Tănase, gata să plece de la FCSB! „Acolo o să ajungă! Transferul golgheterului Ligii 1 este iminent

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB

Hepta

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB, în această vară! Fostul său coleg, Boban Nikolov, este convins că golgheterul Ligii 1 va face pasul către o echipă din Italia sau Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boban Nikolov este bun prieten cu Florin Tănase și l-a vizitat pe acesta în România, după ce a devenit tătic. „Este schimbat”, a fost concluzia fostului jucător de la Viitorul.

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB

Internaționalul din Macedonia de Nord susține că Tănase va pleca, în această vară, de la FCSB și îl vede jucând în Italia sau Spania.

„Florin Tănase este schimbat, acum, de când este tătic. M-am întâlnit cu el, am stat de vorbă. Mă bucur foarte mult pentru el. Sper să facă și el pasul și să plece de aici. Chiar îi doresc asta. Eu zic că o să plece, în vara asta.

A făcut mult pentru Steaua și merită să plece. E golgheter, acum are și un copil. Eu zic că, în vară, va face pasul către un alt campionat. Cred că cel mai bine i s-ar potrivi Spania sau Italia, acolo o să ajungă”, a spus Boban Nikolov la AS.ro LIVE.

Reclamă

Tănase este golgheter în Liga 1

Florin Tănase este cel mai prolific jucător din campionatul intern, în ultimii ani. Căpitanul de la FCSB conduce în clasamentul golgheterilor. Tănase are 15 reușite, în 29 de partide. „Decarul” de la FCSB are și șase pase decisive.

Tănase a fost golgheterul campionatului și în sezonul precedent. Acesta a marcat 24 de goluri, în 35 de partide.

5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com, fiind cel mai valoros jucător din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și