Închide meniul

Mihai Stoica, potop de ironii din cauza mediatizării lui Tavi Popescu: „Cei care fac sondaje: ‘Cât e kilogramul de miel în viu?’ Cred că şi aici sunt întrebaţi de el! Pe Gheorghe Tadici nu l-am auzit încă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 10:22

Mihai Stoica, potop de ironii din cauza mediatizării lui Tavi Popescu: „Cei care fac sondaje: Cât e kilogramul de miel în viu? Cred că şi aici sunt întrebaţi de el! Pe Gheorghe Tadici nu l-am auzit încă!

Mihai Stoica, potop de ironii din cauza mediatizării lui Tavi Popescu

Profimedia

Mihai Stoica e pus glume înainte de Paşte. Managerul general al FCSB s-a amuzat pe seama faptului că toată lumea este întrebată şi vorbeşte despre Tavi Popescu, „perla” pe care Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valul de ironii a fost declanşat de faptul că şi Marius Onofraş şi-a dat cu părerea despre Octavian Popescu.

Mihai Stoica, potop de ironii din cauza mediatizării lui Tavi Popescu: „Pe Gheorghe Tadici nu l-am auzit încă”

”Şi cei care merg prin mall-uri şi fac sondaje, ce părere aveţi de preţuri, ouăle sunt cum vă aşteptaţi, dar cât e kg de miel în viu, cred că şi aici sunt intrebaţi ce părere au de Octavian Popescu, dacă se va pierde, dacă ţine mingea prea mult, dacă foloseşte interiorul, exteriorul dă cu 3 degete. 

Niciodată nu a fost un subiect ca Octavian Popescu aşa de discutat. Oricine este întrebat de Octavian Popescu. Selecţionerul e normal să fie întrebat, dar chiar să vorbească Onofraş despre Octavian Popescu mi se pare exagerat. Pe Gheorghe Tadici nu l-am auzit încă”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica nu s-a putut abţine! Ironie devastatoare după ce a văzut imaginile cu Panin vorbind la telefon pe banca CFR-ului

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a avut o reacţie ironică după ce a văzut imaginile cu Cristian Panin în timp ce vorbea la telefon pe banca celor de la CFR Cluj, chiar în timpul derby-ului cu FCSB.

Reclamă

Mai mult, Mihai Stoica a spus că Gigi Becali a renunţat de mult timp la astfel de practici. De altfel, managerul general al FCSB și-a adus aminte de un moment incredibil din istoria celor de la FCSB. Cu 10 ani în urmă, Gigi Becali a ordonat o schimbare în timpul meciului cu Rapid, dar Mihai Stoichiță nu l-a ascultat. Asta chiar dacă antrenorul a fost filmat vorbind la telefon în timpul derby-ului cu patronul.

Te-a sunat vreun curier vreodată? Poate că a întârziat curierul, nu ştiu. La Gigi nu se întâmplă nimic. Gigi, chiar nu… Dacă nu câştigăm campionatul a fost voia Domnului„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și