Închide meniul

Mesajul transmis de Vladimir Klitschko la miezul nopții: „Vă rog să nu vă opriți!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 9:25

Reclamă
Mesajul transmis de Vladimir Klitschko la miezul nopții: „Vă rog să nu vă opriți!

Vladimir Klitschko, reacţie după victoria lui Usyk cu Joshua

Vladimir Klitschko este primarul Kievului / Instagram / Vladimir Klitschko

Tyson Fury a câștigat marele meci cu Dillian Whyte și a anunțat că se retrage din box, însă cel mai emoționant moment din cadrul galei de la Londra a fost discursul lui Vladimir Klitschko despre războiul din Ucraina și care a fost proiectat pe un ercan gigant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care fostul campion mondial de la box a vorbit, cei aproape 100.000 de oameni din sală au amuțit.

Discursul lui Vladimir Klitschko în cadrul galei din Londra

Bună seara. Sunt ucrainean, sunt Vladimir Klitschko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți, avem propria noastră luptă aici.

Este cea mai importantă luptă din viața noastră. Le mulțumesc prietenilor și partenerilor din toată lumea pentru sprijin și pentru strângerile de fonduri.

Provocările pe care le trăim zi de zi sunt mai importante decât viețile noastre. Dar suntem mai puternici știind că avem susținerea noastră. E nevoie de tot ajutorul vostru pentru mamele, tații și copiii din Ucraina. Vă rog să nu vă opriți. Avem nevoie de voi mai mult ca oricând”, a spus Vladimir Klitschko în mesajul din cadrul galei de la Londra.

Reclamă

Tyson Fury l-a ”omorât” pe Whyte în noaptea de Înviere

Tyson Fury l-a ”omorât” pe Whyte după un uppercut în runda a 6-a. Meciul a fost unul tensionat, dar controlat în totalitate de Fury. Acesta a reușit o combinație spectaculoasă, iar arbitrul a oprit meciul. Deși Whyte s-a ridicat în picioare, nu a putut să își țină echilibrul.

Cel poreclit ”Regele Țiganilor” și-a anunțat retragerea din boxul profesionist după victoria cu Whyte. Mai mult, Fury a luat microfonul și a cântat la finalul meciului, alături de cei peste 90.000 de fani de pe Wembley. Imaginile au fost pur și simplu epocale!

Tyson Fury a câștigat spectaculos cu Whyte, printr-un KO în runda a 6-a. Apoi, britanicul și-a anunțat retragerea. ”Cum te poți retrage mai frumos? Sunt 94.000 de oameni în tribune. Cred că este decizia cea mai bună”, a spus Fury în ring, după meci.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și