Închide meniul
VIDEO

Fanii au decis! Jean Gavril și Ana Maria Ion au castigat finala show-ului fenomen Dancing On Ice- Vis în Doi

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2022, 20:28 / Actualizat: 11 martie 2023, 13:01

Reclamă
Fanii au decis! Jean Gavril și Ana Maria Ion au castigat finala show-ului fenomen Dancing On Ice- Vis în Doi

Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat finala Dancing on Ice Vis în Doi

AS.ro

Fanii au decis! Jean Gavril și Ana Maria Ion au castigat finala show-ului fenomen Dancing On Ice- Vis în Doi și premiul de 50 de mii de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Jean și Ana!!”, a fost momentul când Ștefan Bănica și Irina Fodor au anunțat numele celor doi câștigători, la Antena 1.

Jean Gavril și Ana Maria Ion au castigat finala show-ului fenomen Dancing On Ice- Vis în Doi

Jean Gavril si Ana Maria Ion au triumfat în finala Dancing On Ice Vis in Doi. Sore și Grazioano au fost pe doi in finala, iar Oase si Andreea pe trei.

Premiul de 50 de mii de euro o va ajuta pe partenera lui Jean Gavril sa studieze in Anglia. Ana vrea sa devina coregraf.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și