Închide meniul

Lovitură de proporţii! Real Madrid a ajuns la un acord cu un star de la Chelsea. Anunţul zilei în fotbalul mondial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2022, 10:03

Reclamă
Lovitură de proporţii! Real Madrid a ajuns la un acord cu un star de la Chelsea. Anunţul zilei în fotbalul mondial

Real Madrid pregăteşte al doilea transfer al verii. Florentino Perez a făcut oferta pentru jucătorul cerut de Ancelotti

AFP7 / Oscar J. Barroso via Hepta

Real Madrid a ajuns la un acord verbal cu Antonio Rudiger, starul din apărarea celor de la Chelsea. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Fabrizio Romano, recunoscut pentru exactitatea informaţiilor pe care le oferă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid e pe cale să dea prima lovitură pe piaţa transferurilor. „Galacticii” au ajuns la un acord verbal cu Antonio Rudiger, fundaşul neamţ de la Chelsea. Rudiger a refuzat să îşi prelungească contractul cu Chelsea, care expiră în această vară. Ultimele detalii din contract vor fi puse la punct chiar înainte ca acesta să fie semnat.

Real Madrid a ajuns la un acord verbal cu Antonio Rudiger

  • Antonio Rudiger este evaluat la 35 de milioane de euro de site-ul transfermakt.com.

Antonio Rudiger şi Chelsea, eliminaţi de Real Madrid din UEFA Champions League

Anul trecut, Antonio Rudiger a câştigat cu Chelsea Liga Campionilor. În acest sezon, londonezii s-au oprit în sferturile de finală ale competiţiei, acolo unde au fost eliminaţi chiar de Real Madrid, viitoarea echipă a lui Rudiger. În tur, Real Madrid s-a impus cu 3-1, însă Chelsea a avut o revenire incredibilă pe Santiago Bernabeu şi a trimis meciul în prelungiri. Benzema a marcat golul care a scos-o pe Chelsea din UEFA Champions League.

La finalul partidei de pe Santiago Bernabeu, Antonio Rudiger a găsit cauzele eşecului.

Reclamă
Reclamă 4

”Lucrul pozitiv este că nu ne-am dat bătuți. Nu multe echipe pot veni aici și domina așa cum am făcut-o noi. A fost pe viață și pe moarte pentru noi. În dublă manșă, aceste greșeli te costă.

Înaintea meciului, nimeni nu credea că putem conduce cu 3-0. Dar, apoi, clasa lor individuală a ieșit la iveală, prin Modric și Benzema, iar acum suntem aici”, a declarat Rudiger, citat de Express.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și