Închide meniul

AS.ro Live | Costel Enache a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Antrenorul lui Poli Iași a venit cu povești savuroase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2022, 0:05 / Actualizat: 29 februarie 2024, 18:55

AS.ro Live | Costel Enache a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Antrenorul lui Poli Iași a venit cu povești savuroase

Costel Enache este invitatul lui Cătălin Oprișan, la AS.ro LIVE

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Costel Enache a fost invitatul lui Cătălin Oprișan, la AS.ro LIVE. Fostul antrenor de la Petrolul Ploiești și U Cluj, în prezent la Poli Iași a venit cu povești savuroase din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Enache se află pe banca lui Poli Iași din vara trecută. Cu tehnicianul de 49 de ani la cârmă, formația moldoveană se află în play-out-ul din Liga a 2-a, cu 33 de puncte.

Costel Enache a fost invitatul lui Cătălin Oprișan, la AS.ro LIVE

Poli Iași se află la 6 puncte deasupra locului care duce la barajul de menținere/retrogradare, cu două etape rămase până la finalul sezonului. Moldovenii nu mai au emoții pentru o posibilă retrogradare directă.

Antrenorul Costel Enache are o vastă experiență pe banca echipelor din România. De-a lungul carierei, el le-a mai pregătit pe Ceahlăul Piatra Neamț, Dunărea Galați, FC Botoșani, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt, Petrolul Ploiești și U Cluj.

Costel Enache, finalist al Cupei României în 2019 cu Astra Giurgiu

Cea mai bună performanță a lui Costel Enache ca antrenor a avut loc în sezonul 2018/2019. Cu el pe bancă, Astra Giurgiu a ajuns până în finala Cupei României. Acolo, giurgiuvenii au pierdut după prelungiri contra Farului (Viitorul, la vremea respectivă), scor 1-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și