Închide meniul
VIDEO

Fanii lui Inter „au luat foc” după gafa colosală a lui Ionuţ Radu: „Să plece din Italia chiar acum!” / „E jucătorul lui AC Milan!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2022, 23:30

Reclamă
Fanii lui Inter au luat foc” după gafa colosală a lui Ionuţ Radu: „Să plece din Italia chiar acum! / „E jucătorul lui AC Milan!

Fanii lui Inter „au luat foc” după gafa colosală lui Ionuţ Radu

Profimedia

Ionuț Radu (24 ani) a comis o greșeală incredibilă în meciul Bologna – Inter 2-1, din Serie A. Portarul român a dat pe lângă minge, iar fanii „au luat foc”. Aceştia i-au cerut portarului român să plece din Italia!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii au răbufnit, după ce Ionuț Radu a comis o gafă uluitoare, care o poate costa titlul pe Inter. Aceştia au pus tunurile pe Ionuţ Radu, care a izbucnit în lacrimi la finalul partidei.

VEZI VIDEO AICI CU GAFA COLOSALĂ A LUI IONUŢ RADU

Fanii lui Inter „au luat foc” după gafa colosală a lui Ionuţ Radu

„De ce mereu Radu?”, „Ar trebui să plece din Italia chiar acum!”, „Partea bună e că nu am avut încredere în Radu după prestaţia cu Roma din sezonul trecut”, „Ionuţ Radu şi Acerbi sunt jucătorii lui AC Milan”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fanii lui Inter.

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Ionuț Radu a bifat în această seară cea de-a 5-a apariție în poarta lui Inter, în toate competițiile.

Ionuţ Radu a „îngropat-o” pe Inter în eşecul cu Bologna

Greșeala lui Ionuț Radu s-a dovedit decisivă. Inter a pierdut pe terenul celor de la Bologna și a ratat șansa să urce pe primul loc în Italia. Cu 4 etape rămase până la finalul sezonului, trupa lui Simone Inzaghi se află pe locul al doilea, la două puncte în spatele „rossonerilor”.

Ionuț Radu a comis o gafă uluitoare, care o poate costa titlul pe Inter. În minutul 82 al meciului cu Bologna, din Serie A, goalkeeper-ul român a luftat incredibil și i-a oferit lui Nicola Sansone să marcheze un gol simplu.

Inter se afla la două puncte în spatele liderului AC Milan, înainte meciului cu Bologna. Gafa românului ar putea cântări enorm, ținând cont că au mai rămas 4 etape până la finalul sezonului din Serie A.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și