Închide meniul
UPDATE

Mino Raiola, între viaţă şi moarte! „M-au omorât pentru a doua oară în patru luni”. Zlatan Ibrahimovic l-a vizitat la spital

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2022, 20:55 / Actualizat: 29 februarie 2024, 17:57

Reclamă
Mino Raiola, între viaţă şi moarte! „M-au omorât pentru a doua oară în patru luni. Zlatan Ibrahimovic l-a vizitat la spital

Mino Raiola a murit la 54 de ani!

Profimediaimages

Mino Raiola, între viaţă şi moarte! Chiar dacă au apărut veşti că Mino Raiola a murit la 54 de ani, se pare că agentul de jucători ar fi încă în viaţă. Anunţul care a făcut înconjurul lumii şi a fost preluat de cele mai importante publicaţii din lume nu se confirmă. Celebrul impresar se confruntă cu grave probleme de sănătate, dar medicii se luptă pentru a-i salva viaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic l-a vizitat la spital

Update: Zlatan Ibrahimovic a mers să-l viziteze personal pe Mino Raiola la spital, după ce informația despre decesul impresarului a fost dezmințită, scrie Gazzetta dello Sport. Starul suedez de la AC Milan este unul dintre clienții lui Raiola.

Update: Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport şi Marca au fost printre primii care au anunţat că Mino Raiola a murit, dar situaţia s-a schimbat radical. Un mesaj apărut pe contul de Twitter al impresarului a bulversat pe toată lumea.

Starea actuală de sănătate, pentru cei care se întreabă: sunt supărat  pentru că, a doua oară în 4 luni, m-au ucis. Se pare că sunt capabili şi să mă resusciteze„, a apărut scris pe contul lui Mino Raiola.

Reclamă

Mino Raiola a fost internat în spitalul San Raffaele din Milano în ianuarie, iar partenerul său de afaceri, Jose Fortes Rodrigues, a declarat pentru ESPN NL că impresarul este în continuare în stare gravă. “Nu este adevărat. El nu este mort, dar se luptă pentru viaţa sa”, a spus Fortes Rodrigues, după ce presa, inclusiv Gazzetta dello Sport, a scris că Raiola a murit.

Medicul Alberto Zangrillo, care îl tratează pe Raiola, s-a declarat revoltat de informaţiile false legate de decesul agentului de jucători: “Sunt indignat de apelurile telefonice ale unor pseudojurnalişti care speculează cu privire la viaţa unui om care luptă (pentru a trăi)”, a afirmat Zangrillo pentru ANSA.

Raiola pregătea unul dintre cele mai tari transferuri ale verii. Urma să primească un comision uriaş dacă îl trimitea pe Erling Haaland la unul dintre granzii Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Ştirea iniţială…

Mino Raiola, între viaţă şi moarte. Veste şoc!

În ianuarie s-au răspândit zvonuri despre internarea lui de urgență la San Raffaele din Milano, ulterior infirmate de anturajul său printr-o declarație: ‘Mino Raiola a fost supus unor controale medicale obișnuite cu nevoie de anestezie. Sunt verificări programate, nu a existat nicio intervenție de urgență’„, anunţă jurnaliştii de la ilmessaggero.it, care au anunţat deceul lui Raiola.

Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele luni, după ce a fost operat„, au dezvăluit şi cei de la Gazzetta dello Sport.

Printre jucătorii impresariaţi de Raiola erau Erling Haaland, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti, Stefan de Vrij, Moise Kean sau Denzel Dumfries.

Celebrul impresar vorbea şapte limbi: italiană, olandeză, franceză, engleză, germană, spaniolă și portugheză. Potrivit Forbes, Mino Raiola a adunat din comisioane 84.7 milioane de dolari. Totuşi, valoarea jucătorilor pe care îi impresaria depăşeşte 800 de milioane de dolari.

Cine e Mino Raiola

Mino Raiola s-a născut în sudul Italiei, în Nocera Inferiore, pe 4 noiembrie 1967. A crescut în Olanda, acolo unde a lucrat în pizzeria familiei înainte să-şi înceapă cariera de agent de jucători. A fost şi fotbalist, la HFC Haarlem, dar şi-a descoperit marele talent la 19 ani, când a şi devenit pentru prima dată milionar.

Iniţial, Mino Raiola a arătat de ce este capabil când a ajuns să-i impresarieze pe Bergkamp şi Jonk, după care a devenit unul dintre cei mai buni impresari. Lovitura a dat-o când l-a convins pe Zlatan Ibrahimovic să semneze cu firma lui. În ultimii ani a fost în conflict deschis cu FIFA.

Reclamă

În 2020, Forbes îl plasa pe Raiola pe locul 4 în topul impresarilor din sport. Primele trei poziţii erau ocupate de Scott Boras (baseball – contracte de 3,2 miliarde de dolari, avere de 161,1 milioane de dolari), Jonathan Barnett (fotbal – contracte de 1,4 miliarde de dolari, avede de 142,3 milioane de dolari) şi Jorge Mendes (fotbal – contracte de un miliard de dolari, avere de 104 milioane de dolari).

Mino Raiola ar fi primit un comision record la transferul lui Erling Haaland

Mino Raiola putea încasa un comision record la trasferul lui Erling Haaland, care cel mai probabil va avea loc la finalul acestui sezon. Jucătorul cotat la 150 de milioane de euro e dorit de marile forţe ale Europei.

Conform spaniolilor de la AS, Raiola voia un comision de 55 de milioane de euro. O parte din sumă va ajunge la tatăl jucătorului, Alf-Inge. Până acum, Raiola a încasat cei mai mulţi bani (22 de milioane de euro) după transferul lui Paul Pogba, din 2016, de la Juventus la Manchester United.

Dacă va face următorul pas, Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City sunt cluburile mari la care poate ajunge. Se va face, poate în vara următoare, poate peste doi ani. Este o şansă mare ca el să plece în această vară”, a spus Raiola, citat de Sport1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și