Închide meniul

Paula Badosa a felicitat-o public pe Simona Halep: „Nu rămâne decât să o aplaudăm! Este o stea a acestui sport!”

Dragoș Vasile Publicat: 30 aprilie 2022, 23:31

Reclamă
Paula Badosa a felicitat-o public pe Simona Halep: „Nu rămâne decât să o aplaudăm! Este o stea a acestui sport!

Simona Halep s-a calificat în turul 3 al turneului de la Madrid

Profimedia

Simona Halep s-a calificat în turul 3 al turneului de la Madrid după ce nu i-a dat nicio şansă Paulei Badosa. „Simo” a făcut un meci perfect şi a eliminat-o pe ocupanta locului 2 WTA. La final, jucătoarea din Spania a lăudat-o pe campioana noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a avut o serie uriaşă, de nouă game-uri la rând câştigate şi a încheiat confruntarea în numai 77 de minute. În optimile de finală, Halep va juca împotriva câştigatoarei meciului Cori Gauff (16 WTA) şi Yulia Putintseva (44 WTA).

Paula Badosa, reverenţă în faţa Simonei Halep

„Meciul a fost cum l-ați văzut, un nivel al ei foarte bun, este meritul ei, iar eu mediocră. Mi-a lipsit totul, de aceea am câștigat doar patru game-uri, ea a jucat foarte, foarte bine, a fost rapidă, a servit bine, în momentele importante mingea a picat în terenul ei.

Nu rămâne decât să o aplaudăm, de aceea este o stea a acestui sport. Cred că ea a jucat perfect.Presiunea a fost mare pentru mine. Unele turnee cântăresc cât cinci, iar acesta a fost unul dintre ele”, a transmis Paula Badosa, la conferinţa de presă, citat de gsp.ro.

Patrick Mouratoglou, mesaj emoţionant pentru Simona Halep

Patrick Mouratoglou a avut o primă reacţie, pe reţelele sociale, după victoria uriaşă obţinută de Simona Halep în turul 2 la Madrid Open 2022. Românca a eliminat-o fără emoţii pe Paula Badosa (2 WTA), cu scorul de 6-3, 6-1.

Reclamă

Noul antrenor al Simonei Halep a postat o imagine emoţionantă pe contul său de Facebook, în care apare îmbrăţişând-o pe campioana nostră. A avut şi un mesaj pe măsură pentru ocupanta locului 21 WTA, care poate câştiga pentru a treia oară turneul din capitala Spaniei.

„Asta a însemnat mult! Continuăm în optimi la Madrid, Simona Halep„, a transmis legendarul antrenor. Postarea a adunat mai bine de 1.500 de aprecieri în prima jumătate de oră.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și