Închide meniul

Andy Murray îl face praf pe Boris Becker: „A încălcat legea! Dacă faci asta, nu primești un tratament special!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 mai 2022, 19:15

Reclamă
Andy Murray îl face praf pe Boris Becker: „A încălcat legea! Dacă faci asta, nu primești un tratament special!

Andy Murray îl face praf pe Boris Becker, după condamnarea la închisoare

Profimedia

Andy Murray l-a făcut praf pe Boris Becker, după ce fostul mare jucător a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Acesta risca şapte ani de închisoare, dar a primit o condamnare de doi ani şi jumătate. Dacă nu va câştiga apelul, fostul lider ATP va ispăşi jumătate din pedeapsă, aproximativ 15 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul lider ATP a ajuns deja într-o celulă aflată la numai patru kilometri distanţă de terenurile de la Wimbledon. Totul după ce ar fi ascuns 2.5 milioane de lire sterline în dosarul falimentului personal declarat în 2017. A încercat astfel să evite plata taxelor.

Andy Murray îl face praf pe Boris Becker, după condamnarea la închisoare

„Nu am foarte multă înțelegere pentru el. A încălcat legea. Dacă faci asta, nu cred că ar trebui să primești un tratament special pentru ceea ce ești sau ceea ce ai realizat.

Îmi pare rău că se află în acea situație, dar îmi pare rău și pentru oamenii pe care i-a afectat cu deciziile sale și de ceea ce li s-a întâmplat. Sper să fie bine și să învețe din greșelile lui”, a declarat Andy Murray, potrivit The Mirror.

Ce poate face Boris Becker în închisoare: ”E un loc de muncă pe care mulţi deţinuţi şi-l doresc!”

Fostul tenismen Boris Becker ar putea lucra ca instructor de fitness în închisoare, după ce a fost condamnat la doi ani şi jumătate pentru că a ascuns bunuri şi împrumuturi în valoare de 2,5 milioane de lire sterline cu scopul de a nu-şi plăti datoriile, informează dailymail.co.uk.

Reclamă

Becker, în vârstă de 54 de ani, a sosit vineri la HMP Wandsworth, o închisoare de categoria B, aflată la doar 3,5 km de terenul central de la Wimbledon.

Un fost guvernator al închisorii a declarat că Becker ar fi un bun instructor de fitness, în cazul în care ar fi interesat să lucreze în timpul detenţiei.

„Sălile de sport sunt foarte populare în închisori, este un loc de muncă pe care mulţi deţinuţi şi-l doresc”, a declarat Jerry Petherick pentru The Sun.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și