Închide meniul
Foto

Vladimir Putin şi-ar fi ales succesorul la conducerea Rusiei. Imaginile virale surprinse în timpul paradei din Piaţa Roşie

Reclamă

Publicat: 11 mai 2022, 15:53

Vladimir Putin şi-ar fi ales succesorul la conducerea Rusiei. Imaginile virale surprinse în timpul paradei din Piaţa Roşie

Vladimir Putin a purtat mai multe discuţii cu Dmitry Kovalev la parada de pe 9 mai

Vladimir Putin şi-ar fi ales succesorul la conducerea Rusiei / Profimediaimages

Vladimir Putin şi-ar fi ales succesorul la conducerea Rusiei. Asta anunţă tot mai multe voci care scot în evidenţă problemele de sănătate cu care s-ar confrunta liderul de la Kremlin. Una dintre acestea este cea a pilotului ucrainean de curse Igor Sushko.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivul de 36 de ani a postat imagini din timpul paradei organizate de preşedintele Rusiei de Ziua Victoriei. Acestea s-au viralizat imediat şi au fost urmărite deja de peste 50.000 de oameni.

Vladimir Putin şi-ar fi ales succesorul la conducerea Rusiei

Tânărul cu care Putin a purtat o conversaţie lungă şi sinceră, în Piaţa Roşie, este şeful departamentului administraţiei prezidenţiale, Dmitry Kovalev. Zvonurile au început imediat să circule că acesta ar fi alesul lui Putin pentru a-i fi succesor„, a scris Igor Sushko.

Kovalev a stat lângă Putin şi a fost înconjurat de zeci de ofiţeri de securitate. În ultima perioadă au apărut mai multe semne de întrebare în privinţa stării de sănătate a lui Vladimir Putin. De altfel, în timpul paradei, acesta a decis să îşi acopere picioarele cu o pătură şi a stârnit rumoare la nivel mondial.

Reclamă

Liderul de la Kremlin a făcut şi un gest controversat pe 9 mai, sub privirile a mii de oameni. A depus apoi flori în memoria martirilor din Odesa, care au fost arşi de vii în cel de-al doilea Război Mondial. „Astăzi, soldaţii din Donbas împreună cu soldaţi ruşi luptă pe front (…) Mă adresez soldaţilor din Donbas: Luptaţi pentru ţara mamă (…) pentru memoria celor care au murit în al doilea Război Mondial, al martirilor din Odesa„, a declarat Putin, în faţa celor prezenţi la paradă.

Fostul mare jucător de tenis, Oleksandr Dolgopolov, a reacţionat nervos pe reţelele sociale. A postat imaginile în care Vladimir Putin depune buchetul de flori. Acestea au fost însoţite de un mesaj prin care şi-a manifestat furia.

Eşti bolnav! Bombardezi Kievul şi Odesa, după care depui flori pentru acest aceste oraşe„, a scris Dolgopolov pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Igor Surkis crede că Vladimir Putin suferă de schizofrenie

Igor Surkis, unul dintre cei mai bogați ucraineni, crede că președintele Rusiei suferă de schizofrenie, ceea ce îl face să le ordoneze soldaților săi să ucidă civili nevinovați.

„Nu știu de ce face Vladimir Putin asta. Conducerea Ucrainei încearcă să negocieze, iar ei ucid oameni nevinovați. Schizofrenie, nu am altă explicație. Luptăm pentru libertatea noastră, avem un președinte curajos și sunt sigur că vom câștiga.

Războiul e prezentat destul de realist în presa europeană. Dar aș spune că realitatea este chiar și mai rea și mai grea. Casa mea este la zece kilometri de Bucha, acolo s-au întâmplat lucruri groaznice. Au venit și au ucis civili, mi-au atacat patria. Anterior, nu aveam suficientă artilerie pentru a ne putea apăra și contracara eficient. Au vrut să ia doar Donbas-ul, acum vor toată Ucraina”, a spus Igor Surkis într-un interviu în presa din Croația, conform sport.ua.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și