Închide meniul

Mama lui Răzvan Oaidă a decedat! Clipe teribile pentru jucătorul lui FCSB, cu o zi înaintea meciului cu FC Voluntari

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2022, 19:00

Reclamă
Mama lui Răzvan Oaidă a decedat! Clipe teribile pentru jucătorul lui FCSB, cu o zi înaintea meciului cu FC Voluntari

Mama lui Răzvan Oaidă a pierdut lupta cu cancerul

Instagram Răzvan Oaidă

Mama lui Răzvan Oaidă a decedat. Femeia a fost răpusă de cancer la 53 de ani. Peste doar o zi, FCSB trebuie să dispute meciul cu FC Voluntari din etapa a 9-a a play-off-ului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionica Oaidă a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2017. După o luptă de mai bine de cinci ani cu teribila boală, mama fotbalistului de la FCSB a încentat din viață. Jucătorul de 23 de ani a avut un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Mama lui Răzvan Oaidă a decedat

Sunt putine cuvintele sa descriu tot ce ai însemnat pentru noi, dar, dacă ar fi s-o fac, ai fost si vei rămâne totul!”, a scris Răzvan Oaidă, pe Instagram, alături de o fotografie cu regretata sa mamă, în alb si negru.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Razvan Oaida (@oaidarazvan26)

Fanatik.ro notează că vineri, 13 mai, a avut loc înmormântarea mamei fotbalistului de la FCSB. Alături de Răzvan Oaidă au fost oechipierii Darius Olaru, Ștefan Târnovanu, Adrian Șut, Ovidiu Perianu, dar și foștii săi colegi Stipe Vucur, Constantin Budescu sau Cătălin Cârjan, ori impresarul Florin Vulturar.

Reclamă

Răzvan Oaidă și-a pierdut ambii părinți

Tătăl lui Oaidă a murit în 2016, iar mama sa a fost diagnosticată cu cancer ovarian doar 12 luni mai târziu. Tatăl este cel care l-a dus prima dată pe Răzvan la fotbal.

”Fotbalul l-am început în fața blocului, pe la 4-5 ani. Am început să bat mingea cu prietenii. Tatăl meu, văzând că sunt pasionat și îndrăgostit de fotbal, de minge, m-a dus, pe la 6 ani, să mă antrenez la Jiul Petroșani.

Îmi amintesc cu drag de faptul că la început nu erau formate grupe de copii pentru vârsta mea, primele antrenamente au fost la o grupă cu 4 sau chiar 5 ani mai mare decât vârsta mea. Ținând cont că tata a fost fotbalist, nu mi-a fost greu.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un model pentru mine. Cred că orice copil, într-o oarecare măsură, încearcă să își urmeze părinții, iar faptul că tatăl meu era foarte apreciat ca sportiv îmi dădea și mie imboldul, motivația și dorința necesară de a face același lucru”, a povestit Răzvan Oaidă, în august 2021, conform zvj.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și