Închide meniul
VIDEO

Larisa Iordache si Diana Bulimar pornesc în aventura America Express! „O sa fim bombă!”

Antena Sport Publicat: 20 mai 2022, 21:19

Reclamă
Larisa Iordache si Diana Bulimar pornesc în aventura America Express! „O sa fim bombă!

Diana Bulimar și Larisa Iordache merg la America Express

Diana Bulimar, într-un interviu pentru Antena Sport / as.ro

Larisa Iordache și Diana Bulimar se vor întrece la America Express pe Drumul Aurului cu alte 8 perechi, prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cele două speră că sportul le va ajuta sa faca fata cu brio provocarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deci eu cu Larisa, eu cu Iordache, o să facem bombă! O sa fim echipa racheta, câștigăm oricum. Numai îmi imaginez cum o târăsc după mine, că o doare un rinichi, o doare o glezna.. Mișcă-te, ca eu câștig azi! Aia o să mă înjure… parcă mă și văd prima, cum trag…si o vad: Bulimar, staaai! Vino odata, nebuno!” , a spus Diana Bulimar.

Diana Bulimar și Larisa Iordache merg la America Express

Cu mâncarea, Bulimar sigur nu va avea probleme în America Express.

„Toată lumea spune că eu o sa mananc toate mizeriile, pentru că eu nu am miros. Mi-am pierdut mirosul, 70 la suta din miros”, a mai spus Bulimar.

Cine sunt concurenții de la America Express

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor, scrie Antena 1. 

Reclamă

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Cătălin Scărlătescu “Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea „Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară.”

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și