Închide meniul

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Erik Lincar, în emisiunea lui Oprişan. Poveşti savuroase ale antrenorului care a trimis-o pe Dinamo în Liga 2

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2022, 10:21

Reclamă
AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Erik Lincar, în emisiunea lui Oprişan. Poveşti savuroase ale antrenorului care a trimis-o pe Dinamo în Liga 2

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în prima etapă din Superligă

Erik Lincar, pe banca lui U Cluj / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Erik Lincar, interviu-eveniment la AS.ro LIVE, cu Cătălin Oprișan. Antrenorul de la U Cluj care a trimis-o pe Dinamo în Liga 2 a venit cu povești savuroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erik Lincar a scris istorie în fotbalul românesc, după ce echipa sa a trimis-o pe Dinamo pentru prima dată în istorie în Liga 2. E prima retrogradare din istoria de 74 de ani a lui Dinamo.

Erik Lincar, la AS.ro LIVE

Erik Lincar i-a pus la punct pe fanii Universităţii Cluj după promovarea în Liga 1. Ardelenii au câştigat cu 3-1 la general barajul cu Dinamo şi revin pe prima scenă a fotbalului românesc după 7 ani. La final, tehnicianul a răbufnit la adresa suporterilor care i-au numit „blatişti” pe jucătorii săi.

„Băieţii au suferit mult şi nu cred că meritau în unele momente duşi în zona aia că nu şi-au apărat corect şansele. Sper ca toţi acei oameni care i-au făcut blatişti să îşi ceară scuze. Şi online, oriunde. Revenim în Liga 1, începe altă muncă. Perioada e foarte scurtă, va trebui să ne organizăm foarte bine. Liga 1, după cum aţi văzut, e foarte puternică. Clujul merită o echipă puternică. Trebuie să se facă investiţii.

Îmi pare rău pentru Dinamo, deşi poate e ciudat să spună unul care a fost aici adversar. Trebuie să reînvie ca pasărea Phoenix. Eu mă bucur pentru staff şi pentru suporterii noştri. Să vedem un stadion plin în Liga 1. Clujul e mare, e al doilea oraş din România. După meciul cu Hermannstadt au fost acuzaţii care m-au deranjat. Am ştiut că nu mă vând jucătorii”, a declarat antrenorul de la Universitatea Cluj, după ce a trimis-o pe Dinamo în Liga 2.

Reclamă

Erik Lincar nu ia în calcul o colaborare cu Gigi Becali

Marile oferte ar putea să apară pentru Erik Lincar, odată cu promovarea în Liga 1 cu U Cluj. Nu este, însă, interesat, de o colaborare cu Gigi Becali.

FCSB are jucători tineri, interesanţi, trebuie să creadă în continuare, e un nou început, poate anul ăsta vor fi mai norocoşi.

Eu am spus de multe ori că nu ar fi o colaborare fericită pentru niciunul dintre noi. Sunt diferite afirmaţii, nu cred că am fi compatibili„, a spus Erik Lincar în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și