Închide meniul

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu nu-i sperie pe adversarii din Nations League: „Câștigăm fără probleme!” Bosnia – România e marți, de la 21:45, în direct pe Antena 1. Hai, România! În fiecare zi

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2022, 21:46

Reclamă
„Tricolorii lui Edi Iordănescu nu-i sperie pe adversarii din Nations League: „Câștigăm fără probleme! Bosnia – România e marți, de la 21:45, în direct pe Antena 1. Hai, România! În fiecare zi

Bosnia - Finlanda, celălalt meci din grupa României în Liga Naţiunilor

Teemu Pukki şi Dino Hotic, duel în Finlanda - Bosnia şi Herţegovina 1-1 / Profimedia

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu nu-i sperie pe adversarii din Nations League. România a avut un singur șut pe spațiul porții cu Muntenegru, scor 0-2, și a fost depășită la toate capitolele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dino Hotic, mijlocașul naționalei Bosniei, a vorbit despre confruntarea cu România din Nations League. Fotbalistul lui Cercle Brugge crede că naţionala sa se va impune fără probleme, dacă el şi coechipierii săi vor da totul pe teren.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu nu-i sperie pe adversarii din Nations League

„Contra Finlandei este mereu dificil să joci. Cred că am meritat un punct, poate chiar mai mult, dar, în cele din urmă, și un punct este bun în deplasare. Trebuie să mergem mai departe acum, vom juca contra României la Zenica și vrem cele trei puncte.

Cu toții suntem profesioniști și știm să ne recuperăm după meci. Vom fi pregătiți pentru români. Fiecare meci este dificil pentru noi, însă dacă suntem sută la sută, cred că nu vor fi probleme și vom câștiga trei puncte!”, a declarat Dino Hotic, citat de sport.avaz.ba.

Edi Iordănescu promite revanșa în Bosnia – România

Edi Iordănescu promite revanșa în Bosnia – România. Selecționerul a avut un debut oficial de coșmar pe banca echipei naționalei, 0-2 cu Muntenegru, dar e încrezător că tricolorii pot să spele rușinea în partida cu Bosnia, trasmisă marți, de la 21:45, în direct pe Antena 1.

Reclamă

„Încercăm să analizăm, să vedem ce probleme avem. Trebuie să ne ridicăm, să o luăm de la capăt. E un moment trist, nu avem timp nici să băgam capul în pământ. Vine jocul cu Bosnia, trebuie să încercăm să schimbăm imaginea și să dăm altă speranță.

Apoi avem două meciuri acasă, trebuie să încercăm să aducem puncte. Apoi putem să tragem o primă linie și să spunem că rămânem cu speranțe”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă după Muntenegru – România 2-0.

România e pe ultimul loc în grupa de Nations League. Lider de Muntenegru. În celălalt meci, Bosnia și Finlanda au încheiat la egalitate, 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și