Închide meniul
VIDEO

Imagini horror surprinse la TV! A câştigat o cursă şi şi-a accidentat grav soţia. Femeia, transportată de urgenţă la spital

Publicat: 6 iunie 2022, 15:59

Reclamă
Imagini horror surprinse la TV! A câştigat o cursă şi şi-a accidentat grav soţia. Femeia, transportată de urgenţă la spital

Imagini horror surprinse la TV, la Turul Ciclist al Columbiei

Luis Carlos Chia şi-a accidentat soţia / Captură The Sun

Imagini horror surprinse în direct la TV, la Turul Ciclist al Columbiei. Luis Carlos Chia a câştigat a treia etapă a cursei anuale, dar nu a putut să se bucure pentru performanţa sa. A trecut prin sperietura vieţii, după ce a intrat cu bicicleta în soţia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce a trecut linia de sosire, cunoscutul ciclist a ridicat mâinile în aer şi a răsuflat uşurat. Din păcate, Claudia Roncacio i-a ieşit în faţă pentru a-l filma. Impactul nu a mai putut fi evitat.

Imagini horror surprinse la TV, în Turul Ciclist al Columbiei

Femeia a fost lovită din plin şi a căzut la pământ. S-a lovit de beton şi a rămas în stare de inconştienţă. A fost nevoie de intervenţia medicilor.

Soţul ei, rănit şi el, a fost ajutat să se ridice şi a şchiopătat. Şi-a revenit, dar Claudia a fost transportată la spital cu ambulanţa. A avut o rană la cap şi a avut nevoie de copci. A rămas peste noapte internată, anunţă thesun.co.uk.

Luis Carlos Chia a venit cu primele informaţii după incident. „Am vrut să frânez, dar bicicleta nu a răspuns. Mi-am lovit soţia, dar la fel de uşor putea să fie o altă persoană. Ea ştia că va fi un final de sprint şi nu înţeleg de ce mi-a ieşit în cale„, a precizat acesta.

Reclamă

Claudia Roncacio este o fostă ciclistă şi a devenit, între timp, fotograf profesionist. După ce s-a căsătorit, l-a însoţit la fiecare cursă pe soţul ei şi a filmat succesele acestuia.

Egan Bernal a suferit un accident cumplit

În acest an au fost probleme mari pentru fostul câştigător al Turului Franţei din 2019, Egan Bernal. Ciclistul columbian s-a lovit de un autobuz şi a fost transportat de urgenţă la spital. Sportivul a fost operat şi a ajuns la Terapie Intensivă.

Egan Bernal a fost transportat la spital şi a fost supus unei operaţii. „Intervenţia neurochirurgicală a ciclistului de 25 de ani a fost finalizată cu succes şi aşteptăm să vedem evoluţia lui în următoarele 72 de ore în secţia de terapie intensivă”, a anunţat Clinica Universitară Sabana, unde este tratat sportivul.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit centrului medical, intervenţia chirurgicală la coloana vertebrală a fost efectuată pentru a menţine integritatea neurologică şi pentru a păstra funcţionalitatea membrelor afectate. „Am început imediat procesul de reabilitare pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile pentru pacientul nostru”, au mai spus cei de la Clinica Universitară Sabana.

Bernal s-a izbit de un autobuz aflat în staţionare, în oraşul Gachancipá, la aproape treizeci de kilometri nord de Bogotá, în timp ce se antrena. Medicii l-au diagnosticat cu „traumatism toracic” şi fracturi ale femurului şi rotulei. Sud-americanul se pregătea de startul sezonului alături de colegii săi Richard Carapaz, Brandon Rivera, Andrey Amador, Omar Fraile, Carlos Rodriguez, sub conducerea directorului sportiv spaniol Xabier Artetxe. El a câştigat Turul Franţei în 2019 şi Turul Italiei în 2021.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi Vezi toate știrile
Citește și