Închide meniul

Gică Hagi poate da lovitura carierei! E aproape de o revenire senzaţională la Galatasaray

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2022, 12:55

Reclamă
Gică Hagi poate da lovitura carierei! E aproape de o revenire senzaţională la Galatasaray

Gică Hagi poate da lovitura carierei! E aproape de o revenire senzaţională la Galatasaray

Gică Hagi, în cadrul unui interviu / Hepta

Gică Hagi poate da lovitura carierei! E aproape de o revenire senzaţională la Galatasaray, echipă care l-a vrut în mai multe rânduri în ultimii ani. Totuşi, Regele este acum tentat să se întoarcă în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Gică Hagi se gândeşte serios la oferta pe care presa din Turcia a făcut-o şi îşi caută deja înlocuitor pentru banca Farului. Primul pe lista dobrogenilor este Costel Gâlcă, liber de contract din februarie 2022, după despărţirea de Al Hazem.

Gică Hagi poate da lovitura carierei! E aproape de o revenire senzaţională la Galatasaray

Conform sursei citate, noua conducere a grupării Cim Bom e formată din fani ai „Regelui”, astfel că o revenire după 12 ani la Galata devine posibilă. Ar fi al treilea mandat al lui Hagi, după cele din martie 2004 – mai 2005 şi octombrie 2010 – martie 2011.

Pentru Gică Hagi, Galatasaray este singurul club care l-ar face să renunţe la Farul. Ca fotbalist, el a câştigat 10 trofee alături de turci, printre care patru titluri de campion, Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Gică Hagi, lecție de modestie la Galatasaray!

Gică Hagi a scris istorie în tricoul celor de la Galatasaray. Primit ca un rege la Istanbul, Hagi a refuzat tratamentul preferențial și a cerut să fie tratat ca și ceilalți jucători.

Reclamă
Reclamă

Invitat la AS.ro LIVE, Daniel Stanciu a dezvăluit că Hagi conducea o mașină asemănătoare cu un Fiat, la fel ca și ceilalți fotbaliști. Mentalitatea l-a ajutat pe Gică Hagi să se impună la Galatasaray și l-a făcut unul dintre cei mai iubiți jucători ai clubului.

”Mentalitatea a fost marea problemă a jucătorilor români. În construcția unei vedete intră foarte mult și mentalitatea și posibilitatea lui de a se adapta în orice mediu. Hagi ajunsese la un nivel și el mergea cu un Fiat. I-au zis ăia, la Galatasaray: domne, îți dăm cea mai tare mașină!

El a refuzat, a zis că vrea aceeași mașină pe care o au și ceilalți jucători. Nu a luat una nouă. Nu a vrut o super casă, a luat un apartament. A fost un tip care s-a impus pentru că-i plăcea fotbalul. El o făcea din plăcere”, a povestit Daniel Stanciu la AS.ro LIVE, în toamna lui 2021.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și