Închide meniul

AS.ro LIVE | Pawel Golanski, invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveştile savuroase ale fostului stelist

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2022, 10:20 / Actualizat: 16 februarie 2024, 18:02

Reclamă
AS.ro LIVE | Pawel Golanski, invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveştile savuroase ale fostului stelist

Pawel Golanski, în tricoul Stelei Bucureşti

Pawel Golanski, în tricoul Stelei / Profimedia

Pawel Golanski a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE. Fostul stelist, care a îmbrăcat tricoul roş-albastru în 74 de meciuri, a venit cu poveşti savuroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua putea fi o rampă uriașă de lansare pentru Pawel Golanski. Fundașul polonez a jucat timp de trei ani în Ghencea, dar perioada putea fi mult mai scurtă. După primul sezon a fost ofertat de echipe importante din Europa.

AS.ro LIVE | Pawel Golanski, invitatul lui Cătălin Oprişan

Din păcate pentru el, Gigi Becali și-a dorit să obțină o sumă mult prea mare și tranzacțiile au picat. Au plecat atunci alți doi jucători din campionatul României.

Într-un interviu oferit în țara natală, pentru 2×45.info, Golanski a rememorat prin ce a trecut în anul 2008. Evoluțiile pe care le-a avut în tricoul roș-albastru l-au făcut să fie asaltat cu oferte.

„Una a fost de la Lazio, cealaltă de la FC Porto. Președintele clubului, Becali, mi-a arătat-o pe cea venită din Portugalia. FC Porto oferea 1.8 milioane pentru mine, dar clubul a decis că nu mă lasă să plec pentru mai puțin de 3 milioane de euro. Din păcate, nu s-a mai realizat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am îndeplinit visul de a juca în naționala Poloniei și că am avut oportunitatea să joc în Champions League și Europa League”, a declarat fundașul care a ajuns în cele din urmă la Korona Kielce.

Reclamă

Imediat după ce au picat negocierile cu Steaua, FC Porto i-a plătit Rapidului aproximativ 6 milioane de euro pentru Cristian Săpunaru. În același an, Lazio l-a luat sub formă de împrumut pe Ștefan Radu de la Dinamo. Italienii au achitat inițial 1 milion de euro, după care au plătit 3.5 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și