Închide meniul

AS.ro LIVE | Mihaela Mateoiu si Cristina Filip au fost invitatele lui Cătălin Oprișan! Ce este catchball, sportul care ia amploare în România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2022, 9:10 / Actualizat: 17 iunie 2022, 11:19

AS.ro LIVE | Mihaela Mateoiu si Cristina Filip au fost invitatele lui Cătălin Oprișan! Ce este catchball, sportul care ia amploare în România

Mihaela Mateoiu si Cristina Filip, invitatele lui Cătălin Oprișan

Mihaela Mateoiu si Cristina Filip, invitatele lui Cătălin Oprișan / Facebook ASE

Mihaela Mateoiu si Cristina Filip au fost invitatele de vineri al lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE, de la ora 10:30. Cele două jucătoare de catchball au venit cu povești senzaționale despre noul sport care a început să ia amploare și în România, în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Mateoiu și Cristina Filip, invitatele lui Cătălin Oprșan, au câștigat deja un trofeu internațional de catchball, în 2019, alături de echipa Academiei de Studii Economice din București.

AS.ro LIVE | Mihaela Mateoiu si Cristina Filip, invitatele lui Cătălin Oprișan

Echipa din București a obținut medalia de aur în cadrul „Catchball Bucharest 2019”.

La vremea respectivă, Cristina Filip era conferențiar universitar la ASE, în timp ce Mihalea Mateoiu era masterandă la programul „Management și Marketing în Turism”.

Ce este catchball-ul și cum se joacă

Catchball este un sport de echipă, practicat de echipe a câte 6 jucători. Jocul seamănă cu voleiul, cu principala diferență că, în noul sport, jucătorii trebuie să prindă mingea cu ambele mâini înainte de a o arunca peste fileu. Practic, în catchball se înlocuiește lovirea mingii cu prinderea ei.

Reclamă

Există deja și o Federație de Catchball, iar de la înființarea acesteia jocul a devenit un sport global. Noul sport s-a practicat prima oară în Israel și mai este cunoscut sub denumirea de Kadureshet, în țara de origine, și Cachibol, în America Latină.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și