Închide meniul
Foto

Ce pensie alimentară va plăti Laurenţiu Reghecampf, deşi nu mai are loc de muncă. Decizia judecătorilor

Publicat: 18 iunie 2022, 9:28

Reclamă
Ce pensie alimentară va plăti Laurenţiu Reghecampf, deşi nu mai are loc de muncă. Decizia judecătorilor

Anamaria Prodan, în scandal cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț / Colaj Hepta, AS.ro

Ce pensie alimentară va plăti Laurenţiu Reghecampf lui Bebeto, băiatul pe care îl are împreună cu Anamaria Prodan. Laurenţiu Reghecampf a primit o nouă lovitură, după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Instanţa a decis că Reghe trebuie să plătească pensie alimentară lui Laurenţiu Reghecampf Jr., băiatul său cel mijlociu pe care îl are cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a câştigat o primă bătălie în instanţă. Judecătorii l-au obligat pe Laurenţiu Reghecampf să plătească pensie alimentară pentru Bebeto, scrie digisport.ro.

Ce pensie alimentară va plăti Laurenţiu Reghecampf

Astfel, Laurenţiu Reghecampf trebuie să plătească o pensie alimentară de o treime din veniturile sale. În prezent, Reghecampf nu mai are loc de muncă, după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova.

Conform legii, în aceste condiţii, Reghecampf va plăti în jur de 500 de lei pe lună, sumă ce este raportată la salariul minim pe economie.

Mai mult, judecătorii au stabilit că Laurenţiu Reghecampf îl poate lua pe Bebeto două weekend-uri pe lună, al doilea şi al patrulea. Mai mult, acesta poate sta luna iulie cu fiul său.

Reclamă

Imagini compromiţătoare cu Laurenţiu Reghecampf

Detalii surprinzătoare au ieşit la iveală. Imagini compromiţătoare cu Laurenţiu Reghecampf ar fi fost filmate şi au ajuns în posesia şefilor de la Universitatea Craiova. A fost unul dintre motivele care au dus la plecarea antrenorului de 46 de ani din Bănie.

Potrivit gsp.ro, conducerea clubului deţine o filmare în care apare atât Reghecampf, cât şi fostul său antrenor secund, Cristian Ţermure. Aceasta ar fi fost realizată „în una dintre serile cu şpriţuri şi grătare organizate de Reghecampf, după ce ar fi consumat alcool vreme de câteva ore bune„.

Mai mult, sursa citată a specificat că era un obicei ca tehnicianul lui Mihai Rotaru să îşi cheme staff-ul la astfel de grătare, printre invitaţi fiind şi unii dintre jucători. Aşa s-ar fi ajuns la o atmosferă tensionată în vestiar.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai puturos staff care a existat vreodată la Craiova”, e descrierea făcută de oamenii din interiorul echipei pentru Gazeta Sporturilor.

În cele din urmă, patronul Universităţii Craiova a decis să nu mai continue cu Reghecampf. Săptămâna trecută s-a ajuns la un acord pentru încetarea înţelegerii. Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere.

Mihai Rotaru a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și