Închide meniul

Dan Alexa, prezentat oficial la FC Brașov: „Sunt numărul 1 dintre toți antrenorii!” Ce putut să zică despre Dorinel Munteanu

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2022, 17:20

Reclamă
Dan Alexa, prezentat oficial la FC Brașov: „Sunt numărul 1 dintre toți antrenorii! Ce putut să zică despre Dorinel Munteanu

Dan Alexa a semnat cu FC Brașov

Dan Alexa, la conferința de prezentare la FC Brașov / FC Brașov TV

Dan Alexa a fost prezentat oficial la FC Brașov. „Chirurgul” se consideră cel mai bun tehnician din Liga 2. Alexa crede că e mai tare și decât Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa crede că e cel mai bun antrenor din Liga 2 pentru că are trei promovări în CV. Nici măcar titlul de campion al României obținut de Dorinel Munteanu cu Oțelul nu l-a impresionat pe Alexa.

Dan Alexa, prezentat oficial la FC Brașov

Cel poreclit chirurgul vrea să promoveze și cu FC Brașov.

„Mă bucur că sunt aici, mă bucur că cei de la FC Brașov s-au hotărât în privința mea. Vin la o echipă de tradiție, cu ștate vechi în Liga 1. Vin foarte motivat, îmi doresc să creem o echipă bună, care să se bată la primele locruri. Sunt auspicii foarte bune de îndeplinire a acestui obiectiv. Încercăm să readucem Brașovul în elita fotbalului românesc.

Eu nu pot să vin la o echipă și să vreau să fiu pe locul 10. În cinci ani de Liga 2, am trei promovări. S-a schimbat mult Liga 2, sunt antrenori cu nume în Liga 2. Cu tot respectul pentru ei, niciunul dintre ei nu are nicio promovare. Din punctul ăsta de vedere, pe cifre, cred că sunt numărul 1. Nu pot să-mi fixez alt obiectiv decât promovarea. Dorinel are titlu de campion, dar nu are promovare, vorbesc de titlu la Liga 2, e diferit”, a spus Dan Alexa, la conferința de presă de prezentare la Brașov.

Reclamă

Dan Alexa a promovat în Liga 1 cu ACS Poli Timișoara, în 2015, cu Rapid, în 2016, și cu Dunărea Călărași, în 2018.

Ultima dată, Alexa a fost pe banca echipei CSM Reșița, cu care a ratat promovarea din Liga 3 în Liga 2, și a fost dat afară.

42 de ani are Dan Alexa.

Reclamă 4 / 0/3

FC Brașov a câștigat barajul pentru Liga 2 cu Poli Timișoara

FC Brașov a rămas în Liga 2 după ce a câștigat barajul de menținere/retrogradare cu SSU Politehnica Timișoara. Brașovenii au câștigat ambele manșe, cu 2-1 și 1-0.

Chiar și așa, a rămas în Liga 2 și SSU Poli Timișoara, profitând de falimentul echipelor Academica Clinceni și Gaz Metan, care nu s-au mai înscris în competiție, după ce au retrogradat din Liga 1.

Actuala FC Brașov s-a numit Corona Brașov până în 2021, când a promovat în Liga 2.

Dan Alexa a primit o ofertă uluitoare pentru a face un „blat”

Dan Alexa a făcut o dezvăluire fabuloasă. Fostul mijlocaș de la Poli Timișoara, Dinamo și Rapid a recunoscut că a primit o propunere de „blat” din partea unui român. Individul respectiv i-a propus 500.000 de euro actualului antrenor de la CSM Reșița.

Dan Alexa a refuzat propunerea respectivă, iar Șeful Comisiei de Integritate a UEFA a glumit, spunând că el ar fi acceptat suma.

„Da, am fost contactat să vând un meci. Când am ieșit pe ușă i-am sunat pe Marian Iancu, pe Chivorchian. Am refuzat, normal. Eram jucător la Poli (n.r. – Poli Timișoara). Am fost inclusiv la DNA. N-aș fi vrut să fac rău, dar s-au autosesizat.

Mi-a propus un român 500.000 de euro! Șeful Comisiei de Integritate de la UEFA a venit la Timișoara și mi-a zis: ‘Nu știu dacă refuzam jumătate de milion de euro!’ Ha, ha, ha!”, a povestit Dan Alexa, pentru gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și