Închide meniul

Billel Omrani, transferul verii la FCSB! Mihai Stoica: „I-am făcut ofertă, e preferatul patronului!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2022, 22:28

Reclamă
Billel Omrani, transferul verii la FCSB! Mihai Stoica: „I-am făcut ofertă, e preferatul patronului!

Billel Omrani a fost ofertat de Gigi Becali

Colaj Profimediaimages / Hepta

Billel Omrani (29 ani) poate fi transferul verii la FCSB. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a anunţat că vicecampioana l-a ofertat pe atacantul francez, care este preferatul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille.

Billel Omrani, transferul verii la FCSB

„Omrani e liber, sunt discuții în Turcia și în Orientul Mijlociu, am discutat situația lui. Știu că este printre preferații patronului, oricând l-am dori, doar că pretențiile lui salariale sunt foarte mari, iar noi avem deja un jucător cu salariu foarte mare (n.r. – Florin Tănase), care se justifică.

În rest, salariile noastre se încadrează într-un anumit interval pe care nu-l depășim. La acest capitol suntem ca Bayern, doar că aia câștigă campionatul, noi terminăm pe locul 2. Noi i-am făcut o ofertă lui Omrani, e valabilă acum, mai târziu nu cred, pentru că ar rata pregătirea”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali l-a ofertat oficial pe Billel Omrani

Gigi Becali era gata să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Finanțatorul FCSB a anunțat la AS.ro că i-a făcut o ofertă concretă lui Billel Omrani. Francezul va rămâne liber de contract și nu a mai continuat la CFR Cluj.

Reclamă

Becali susținea atunci că așteaptă răspunsul francezului. Dacă va accepta oferta celor de la FCSB, Omrani va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

„Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă, așteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer!”, spunea Gigi Becali pentru AS.ro.

Becali este dispus să-i dea lui Omrani 45.000 de euro pe lună. Francezul ar deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1, în condițiile în care Florin Tănase este remunerat de finanțatorul FCSB cu 30.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

Billel Omrani şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, după ce a câştigat al 5-lea titlu de campion

Billel Omrani şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj după ce a devenit pentru a 5-a oară campion cu echipa din Gruia. Atacantul francez a făcut anunţul la finalul partidei cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

Billel Omrani nu rămâne la CFR Cluj. Atacantul care a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB a anunţat că va pleca. Al-Faisaly, din Arabia Saudită, este una dintre echipele la care poate ajunge Omrani.

”Suntem campioni, asta e cel mai important. A fost foarte greu tot sezonul, mai ales după play-off. Aveam 14 puncte și deodată s-au făcut 7. Toate echipele și-au dat viața cu noi. Pentru mine a fost ultimul meci la CFR. Acum nu știu ce o să fac, discut cu multe cluburi din străinătate. Nu rămân în România. În România, aș juca doar la CFR”, a declarat Billel Omrani la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și