Închide meniul

FCSB, fără vedete la primul amical al verii. Din ce motiv au fost învoiți preferații lui Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2022, 14:47

Reclamă
FCSB, fără vedete la primul amical al verii. Din ce motiv au fost învoiți preferații lui Gigi Becali

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

FCSB va disputa primul amical al verii fără cei mai importanți jucători din lot. Vedetele au primit învoire de la Gigi Becali. Anunțul a fost făcut de managerul general Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lotul lui FCSB s-a reunit pe 14 iunie, dar unii jucători au s-au prezentat încă sub comanda lui Toni Petrea. Este vorba despre cei care au fost convocați în lotul echipei naționale pentru partidele din Liga Națiunilor.

FCSB, fără vedete la primul amical al verii

Inițial, jucătorii care au fost națională ar fi trebuit să se prezinte la baza FCSB pe 24 iunie, dar vacanța lor s-a prelungit cu încă două zile.

„Tănase, care trebuia să vină luni la pregătire, a venit de două zile, chiar de trei. Problema era că jucătorii de la echipa națională au terminat pe 14 iunie, nu puteai să nu-i lași în vacanță. Am avut intenția să-i lăsăm 10 zile.

După aia, având în vedere că au prins weekend-ul ăsta, i-am lăsat 12 zile. De luni vin toți la vizita medicală. Dar încă nu vor juca în primul meci, sub nicio formă. Sigur vor merge la Chișinău”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Florin Tănase, Octavian Popescu, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu sunt jucătorii de la FCSB care au fost pe lista celor convocati de Edi Iordănescu la echipa națională.

Dintre toți, Olaru a fost folosit cel mai mult, 146 de minute. Florin Tănase a jucat 126 de minute, în timp ce Octavian Popescu a prins doar 104 minute.

Programul lui FCSB în această vară

Billel Omrani, transferul verii la FCSB

Billel Omrani (29 ani) poate fi transferul verii la FCSB. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a anunţat că vicecampioana l-a ofertat pe atacantul francez, care este preferatul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Omrani e liber, sunt discuții în Turcia și în Orientul Mijlociu, am discutat situația lui. Știu că este printre preferații patronului, oricând l-am dori, doar că pretențiile lui salariale sunt foarte mari, iar noi avem deja un jucător cu salariu foarte mare (n.r. – Florin Tănase), care se justifică.

În rest, salariile noastre se încadrează într-un anumit interval pe care nu-l depășim. La acest capitol suntem ca Bayern, doar că aia câștigă campionatul, noi terminăm pe locul 2. Noi i-am făcut o ofertă lui Omrani, e valabilă acum, mai târziu nu cred, pentru că ar rata pregătirea”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și