Închide meniul

Carlos Sainz, în pole-position la Marele Premiu al Marii Britanii

Alexandru Ivan Publicat: 2 iulie 2022, 18:40 / Actualizat: 8 ianuarie 2024, 20:10

Reclamă
Carlos Sainz, în pole-position la Marele Premiu al Marii Britanii

Carlos Sainz, pole position la Silverstone

Carlos Sainz, în calificările de la Silverstone / Profimedia

Carlos Sainz (Ferrari) va porni din pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii, a zecea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe circuitul de la Silverstone, Sainz a reuşit primul său pole position. Sainz este al 104-lea pilot din istoria F1 care obţine un pole position.

Carlos Sainz, în pole-position la Marele Premiu al Marii Britanii

Pe locul doi s-a clasat Max Verstappen (Red Bull Racing), iar pe trei a terminat calificările Charles Leclerc (Ferrari).

Top 10 este completat de Sergio Perez (Red Bull Racing), Lewis Hamilton (Mercedes), Lando Norris (McLaren), Fernando Alonso (Alpine), George Russell (Mercedes), Guanyu Zhou (Alfa Romeo) şi Nicholas Latifi (Williams).

Reclamă

Cursa va avea loc duminică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului Vezi toate știrile
Citește și