Închide meniul

Marius Șumudică, un car de nervi după Rapid – Slavia Praga 1-7: ”Trezirea! Vor avea viață grea și să intre în play-off!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2022, 21:55

Reclamă
Marius Șumudică, un car de nervi după Rapid – Slavia Praga 1-7: ”Trezirea! Vor avea viață grea și să intre în play-off!”

Marius Șumudică, reacţie când a fost întrebat de FCSB

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Șumudică a fost un car de nervi după Rapid – Slavia Praga 1-7. Antrenorul crede că giuleștenilor le va fi aproape imposibil să se bată pentru titlu în anul centenarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu am spus că Rapid va avea probleme. Nu este o echipă care să se lupte la podium. Va avea viață grea și să intre în play-off.

Marius Șumudică, un car de nervi după Rapid – Slavia Praga 1-7

Mă așteptam la orice. La centenar e exclus. Eu cunosc foarte mulți suporteri. Se gândesc la podium. Am văzut comentarii. Ar fi o minune să prindă podiumul!

Trebuie să se trezească la realitate. Să vă uitați ce program are Rapid. E un program infernal. Dacă vor ieși cu bine, există un plus. Dacă nu, e grav. E echipa pe care o simpatizez. O iubesc și sper ca în acest an să mă contrazică și să termine în primele 3”, a răbufnit Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Rapid – Slavia Praga 1-7

Rapid a suferit o înfrângere la scor, în partida amicală cu Slavia Praga. Echipa antrenată de Adrian Mutu a pierdut cu scorul de 1-7, în a doua repriză încasând şase goluri.

Reclamă

Rapid a pierdut la o diferenţă uriaşă ultima partidă amicală din cantonamentul din Austria. Slavia Praga, vicecampioana Cehiei, a dat recital cu formaţia patronată de Victor Angelescu şi Dan Şucu. La pauză, scorul era de doar 1-0 pentru cehi, însă după pauză „giuleştenii” au încasat 6 goluri, 3 dintre ele între minutele 51 şi 55.  

Pentru Rapid, singurul gol marcat a fost înscris de Jakub Vojtus, la scorul de 5-0, în repriza secundă. Acesta a fost ultimul meci amical disputat de Rapid, înainte de debutul în noul sezon. „Vişinii” se vor întoarce în ţară miercuri, pentru a pregăti partida cu CFR Cluj, din prima etapă a Superligii.

Rapid a mai pierdut, în această vară, amicalele cu SKN St. Polten (2-3), MKS Cracovia (1-2) şi LASK Linz (0-2).

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de start a Rapidului: Horaţiu Moldovan – Claudiu Belu, Dragoş Grigore, Paul Iacob, Junior Morais – Alexandru Albu, Ljuban Crepulja, Andrei Ciobanu, Ştefan Pănoiu, Rareş Ilie – Jakub Vojtus

În timpul primei reprize, Cristi Săpunaru şi Valentin Costache au fost înlocuiţi de Claudiu Belu- Iordache, respectiv Ştefan Pănoiu.

EXCLUSIV | Adrian Mutu, despre meciurile infernale cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova

Adrian Mutu nu se teme de debutul infernal din noul campionat, dar recunoaşte că ar fi vrut să aibă parte de alte adversare.

„E un început foarte greu pentru noi pentru că faptul că în prima etapă întâlnim campioana României. Urmează şi derby-ul aşteptat de toţi giuleştenii contra celor de la FCSB. Echipele acare au terminat pe primele 3 locuri anul trecut le avem adversare în primele 3 etape. Nu este cel mai fericit debut şi ceea ce îmi doream eu şi visam. Probabil că este unul dintre cele mai grele debuturi „ever” pe care le-au avut în anii în care au jucat în prima ligă.

În acelaşi timp, nu trebuie să ne speriem, trebuie să ne concentrăm. Trebuie să jucăm cu toată lumea până la urmă, sper să facem faţă cu brio. Am avut anul trecut, în playout, am avut sincope cu echipe mai slab cotate, iar atunci când am jucat cu echipe mai bune sau de acelaşi nivel ca al nostru, am reuşit să facem partide bune. Nu este niciun test, nu mai este timp de test în campionat, echipa trebuie să fie pregătită, să fie conştientă că întâlnim echipe cu pretenţii în cupele europene şi la campionat.

Trebuie să fim pregătiţi şi gata de aceste meciuri. Cu siguranţă vor fi foarte grele. Nu cred că este niciun avantaj pentru noi. În momentul acesta sunt echipe cu pretenţii la câştigarea campionatului, toate 3. Să ne gândim că orice echipă la acest nivel vor face totul pentru a câştiga orice meci„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
Vezi toate știrile
Citește și