Închide meniul
Foto

Maria Sharapova a devenit mamă: „Theodore, cel mai frumos cadou!”. Fotografia care a adunat zeci de mii de aprecieri în câteva minute

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iulie 2022, 21:05

Maria Sharapova a devenit mamă: „Theodore, cel mai frumos cadou!”. Fotografia care a adunat zeci de mii de aprecieri în câteva minute

Maria Sharapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam de-a lungul carierei

Maria Sharapova, în timpul unui eveniment / Abaca Press / Dylan Travis/ABACA

Maria Sharapova (35 de ani) a devenit mamă. Fosta mare jucătoare de tenis din Rusia a făcut marele anunț în mediul online, iar reacțiile au început să curgă în valuri. „MaSha” a postat o fotografie superbă alături de soțul și bebelușul lor, pe care l-au botezat Theodore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Sharapova trăiește clipe de vis. Legendara jucătoare cu 5 titluri de Grand Slam a devenit mamă și a împărtășit minunatul moment alături de fanii de pe rețelele sociale.

Maria Sharapova a devenit mamă: „Theodore, cel mai frumos cadou!”

Rusoaica a anunțat că băiețelul a fost născut pe 1 iulie 2022. Fotografia de pe Instagram a adunat 70.000 de aprecieri în mai puțin de o oră.

„Theodore 1 iulie 2022. Cel mai frumos cadou pe care micuța noastră familie putea să-l ceară. Este o provocare și o răsplată pentru noi.”, a scris Maria Sharapova, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova)

Maria Sharapova și-a anunțat retragerea din tenis în februarie 2020, după o carieră fabuloasă.

„Sunt câteva lucruri simple pe care sunt nerăbdătoare să le fac. Să petrec timpul cu familia, să mă bucur dimineața de o cafea, să fac escapade în weekend sau cursuri de dans.”, a spus Sharapova, după retragerea din tenis.

Reclamă 4 / 0/3

5 titluri de Grand Slam a câștigat Maria Sharapova de-a lungul carierei: Australian Open (2008), Roland Garros (2012, 2014), Wimbledon (2004) și US Open (2006).

Sharapova a adunat o avere în valoare de 38.777.962 de dolari din tenis. Recent, rusoaica a fost depășită de Simona Halep în topul câștigurilor obținute de jucătoarele din WTA.

Campioana noastră are acum aproape 39 de milioane de dolari câştigaţi în carieră şi este depăşită numai de surorile Williams. Serena (94.518.971 de dolari) şi Venus (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și