Închide meniul
EXCLUSIV

VAR nu a funcționat pe Arena Națională, la FCSB – U Cluj 1-1. Momente uluitoare în Superliga

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2022, 0:47

Reclamă
VAR nu a funcționat pe Arena Națională, la FCSB – U Cluj 1-1. Momente uluitoare în Superliga

VAR

VAR pe Arena Națională / Hepta

VAR nu a funcționat pe Arena Națională, la meciul dintre FCSB și U Cluj, din prima etapă a Superligii. Aceasta este explicația pentru greșelile incredibile din partida încheiată la egalitate, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile Antena Sport, din cauza problemelor cu semnalul, centralul Marian Barbu nu a putut vedea fazele video, el neajungând niciodată pe parcursul partidei să observe problemele de arbitraj.

VAR nu a funcționat pe Arena Națională, la FCSB – U Cluj 1-1

Acestuia i s-a transmis în cască de către arbitrii din camera VAR ce s-a întâmplat la fazele cele mai tari, iar acesta a fost nevoit să meargă pe mâna colegilor săi, fără să vadă imaginile.

În minutul 40, au apărut cele mai mari semne de întrebare, în momentul în care Romario Pires a gafat şi a părut a atinge mingea cu mâna chiar pe linia careului. Jocul a fost oprit şi s-a aşteptat decizia luată din cabina VAR.

Două goluri anulate în FCSB – U Cluj 1-1

După mai multe secunde în care Marian Barbu a aşteptat un răspuns de la Marius Badea, „centralul” a luat decizia de a lăsa jocul să continue. Comentatorii partidei au fost contrariaţi de faptul că FCSB nu a primit penalty. Au fost siguri că Pires a făcut henţ şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri. Brazilianul avea şi cartonaş galben şi risca să fie eliminat.

Reclamă

Roş-albaştrii au primit şi veşti bune cu ajutorul VAR. în minutul 24, U Cluj reuşise să marcheze. Tescan a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată cu mâna de Alex Chipciu. Târnovanu nu a putut interveni şi a scos mingea din poartă. A intervenit însă arbitrajul VAR şi reuşita a fost validată!

Şi FCSB a avut un gol anulat. În minutul 34, golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României reuşise să trimită mingea în poartă. Florin Tănase nu s-a putut bucura prea mult. Asistentul ridicase fanionul şi, pe reluări, s-a văzut că era în afara jocului când a primit mingea.

Gigi Becali: ”Asistenţa video trebuia să intervină, dar nu am pretenţii de pomană”

Gigi Becali a vorbit și el despre problemele VAR de pe Arena Națională. Totuși, patronul nu crede că deciziile de arbitraj au influențat jocul.

Reclamă 4 / 0/3

”E bine că orice greşeală se poate îndrepta. A zis gol, s-a rectificat. S-a zis gol la Tănase, ofsaid, s-a echilibrat. Nu poţi acum… a fost henţ, e adevărat. Dar nu insist acum.

Ştii de ce? Vreau pomană? Dacă nu îi venea în mână ce se întâmpla? Nu sunt pomanagiu! Asistenţa video trebuia să intervină, dar nu am pretenţii de pomană”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și