Închide meniul
EXCLUSIV

Motivul pentru care a picat transferul lui Darius Olaru în Golf. Gigi Becali: ”Au zis că dau 5 milioane și nu mai dădeau nici 5 bani!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 14:03

Motivul pentru care a picat transferul lui Darius Olaru în Golf. Gigi Becali: ”Au zis că dau 5 milioane și nu mai dădeau nici 5 bani!”

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit cum au decurs negocierile pentru transferul lui Darius Olaru în Golf. Fotbalistul de 24 de ani putea să fie vândut pentru cinci milioane de euro, însă patronul FCSB a cerut mai mult, iar mutarea a picat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 84 de apariții.

Gigi Becali a dezvăluit cum au decurs negocierile pentru transferul lui Darius Olaru

Întrebat despre negocierile pentru transferul lui Olaru, Gigi Becali a dezvăluit cum au decurs acestea. Patronul FCSB susține că a primit cinci milioane de euro pentru ”perla” sa, însă mutarea a căzut după ce a cerut mai mult.

„Cum a fost cu Olaru. Au venit oamenii la mine acasă, au negociat. Au zis că dau 5 milioane. Am zis că nu îl dau pe 5 milioane.

A doua zi, trebuia să vorbim, nici măcar telefon nu au mai dat. Nu mai dădeau nici 5 bani pe Olaru”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Alex Bourceanu îi dă speranţe lui Gigi Becali: „Darius Olaru va fi foarte ofertat!”

Alex Bourceanu îi dă speranţe lui Gigi Becali. Fostul căpitan al roş-albaştrilor este convins că Darius Olaru (24 ani) va primi oferte, iar patronul FCSB va da marea lovitură.

”E un jucător care, cu siguranţă, va fi ofertat şi în viitor. Nu ştiu câte echipe l-au dorit în această perioadă, dar a fost cel puţin una. 

Va fi un jucător foarte ofertat în viitor. E unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB şi unul dintre jucătorii cu cel mai mare potenţial”, a declarat Alex Bourceanu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Darius Olaru despre oferta de 5 milioane de euro

Darius Olaru a oferit primele declaraţii, după oferta de 5 milioane de euro, primită din Golf.

Mijlocaşul de la FCSB mărturiseşte că este 100% concentrat pe ceea ce are de făcut la echipă, şi este nemulţumit după remiza de pe Arena Naţională, cu U Cluj.

„Nu ştiu, am văzut şi eu în presă. Eu ştiam doar că am meci în această seară şi voiam să câştig. Ce va fi pe viitor, nu ştiu să vă zic, eu deocamdată sunt aici şi dau totul pentru culorile roş-albastre. Sunt focusat aici şi îmi doresc să dau totul pentru echipă”, a declarat Darius Olaru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și