Închide meniul

VIDEO. ”Regele” nu mai vrea să mute regele!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 21 iulie 2022, 13:01

VIDEO. ”Regele” nu mai vrea să mute regele!

”Decizia sa este, fără îndoială, o dezamăgire pentru fani”, au spus șefii FIDE / Profimediaimages

”Concluzia este că nu mai sunt motivat să mai joc încă un meci”, a spus actualul campion mondial din șah, marele maestru internațional Magnus Carlsen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 32 de ani pe care-i va împlini în noiembrie, actualul campion mondial a declarat că nu-și va mai apăra șansele în 2023. ”Și am vorbit cu oameni din echipa mea, am vorbit cu cei de la FIDE (n.a. – federația internațională de profil), am vorbit și cu Ian. Și concluzia este, e simplu, că nu mai sunt motivat să mai joc încă un meci”, a spus Carlsen.

Dacă el nu-și va mai apăra titlul, atunci rusul Ian Nepomniașnîi devine pretentendul la coroană, urmând a încrucișa piesele cu chinezul Ding Liren. Interesant este faptul că Magnus declarase că e pregătit să renunța la titlul mondial dacă următorul său adversar nu va fi adolescentul iranianio-francez Alireza Firouzja.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și