Închide meniul
VIDEO

Hulk, cadoul ideal pentru copiii săi! Mesaj de „La mulţi ani” de la Lionel Messi, Neymar şi Cristiano Ronaldo

Viviana Moraru Publicat: 24 iulie 2022, 21:10

Reclamă
Hulk, cadoul ideal pentru copiii săi! Mesaj de „La mulţi ani de la Lionel Messi, Neymar şi Cristiano Ronaldo

Hulk/ Profimedia

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Neymar le-au urat „la mulţi ani” fiilor lui Hulk. Fotbalistul brazilian a avut un cadou inedit pentru sărbătoriţii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hulk le-a cerut ajutorul lui Cristiano Ronaldo, Lionel Messi şi Neymar, pentru a le face o urare unică fiilor săi. Ian şi Tiago au avut parte de un cadou special din partea starurilor fotbalului mondial.

Hulk, cadoul ideal pentru copiii săi! Mesaj de „la mulţi ani” de la Lionel Messi, Neymar şi Cristiano Ronaldo

Cei trei mari fotbalişti ai lumii au răspuns la cererea venită din partea lui Hulk, şi le-au transmis un mesaj fiilor brazilianului. Cei doi copii au avut astfel parte de un cadou inedit, la împlinirea vârstelor de 14, respectiv 12 ani.

Întregul moment a fost publicat de Hulk, pe contul oficial de Instagram. Fotbalistul brazilian a declarat că cei doi copii ai săi şi-au dorit un cadou inedit, şi nu ceva material. Ţinând cont de faptul că cei mici sunt fani ai fotbalului, lui Hulk i-a venit ideea de a apela la starurile fotbalului mondial pentru un cadou de neuitat.

Reclamă

„Copiii mei, Ian şi Tiago, au fost sărbătoriţi pe 20 iulie. Nu mi-au cerut un lucru material, ca şi cadou, ci au vrut ceva neobişnuit şi surprinzător. Cum sunt pasionaţi de fotbal, nimic nu este mai bun decât a primi o urare din partea celor mai buni din lume”, a fost mesajul transmis de Hulk, pe contul oficial de Instagram.

Primul care a transmis un mesaj a fost Neymar. Ulterior a apărut Lionel Messi, pe un ecran în faţa copiilor, iar ultimul a fost Cristiano Ronaldo. Cei trei şi-au transmis mesajele în portugheză, pentru ca cei mici să întelegă perfect. La finalul videoclipului, Ian şi Tiago şi-au arătat bucuria şi l-au îmbrăţişat pe tatăl lor, care le-a oferit un cadou de neuitat.

Givanildo Vieira de Sousa, cunoscut ca Hulk, pentru fizicul său, are patru copii. În prezent, brazilianul evoluează pentru Atletico Mineiro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și