Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce lovitură uriașă pe piața transferurilor a vrut să dea: „Azi am cerut 10 milioane de euro pe el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iulie 2022, 12:31

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit ce lovitură uriașă pe piața transferurilor a vrut să dea: „Azi am cerut 10 milioane de euro pe el!

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB/ Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ce lovitură uriașă pe piața transferurilor a vrut să dea. Patronul FCSB a spus că a cerut 10 milioane de euro pentru Ștefan Târnovanu, titularul din poarta celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Ștefan Târnovanu, cel care i-a luat locul lui Andrei Vlad în poartă. Patronul FCSB a cerut o sumă uriașă pentru portarul de 22 de ani.

Gigi Becali a dezvăluit ce lovitură uriașă pe piața transferurilor a vrut să dea

Am cerut 10 milioane de euro pe Târnovanu. De la 2 milioane au dat 4. Nu-i fac nicio valoare, că după aia speculați voi. Bine, după aia mi-a zis (n.r. – agentul) să spun un preț. Asta s-a întâmplat acum două ore. Zece milioane, am spus și este puțin, pentru că pe zece milioane nu ar trebui să-l dau.

Eu ar trebui să iau mulți bani pe Târnovanu„, a spus Gigi Becali într-o conferință de presă.

Ştefan Târnovanu a fost titular în ambele partide disputate de FCSB în debutul sezonului 2022-2023. Portarul a apărat în egalul cu U Cluj, din prima etapă de Superliga, şi în înfrângerea ruşinoasă cu Saburtalo, 0-1, din preliminariile Conference League.

Reclamă

Gigi Becali l-a numit pe Nicolae Dică antrenor la FCSB

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică este noul antrenor de la FCSB. Becali i-a promis libertate 15 meciuri lui Nicolae Dică.

Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor”, a spus Gigi Becali.

Nicolae Dică şi-a ales staff-ul la revenirea pe banca FCSB-ului

Nicolae Dică îi va avea alături pe oamenii alături de care a lucrat şi în prima perioadă. Din informaţiile digisport.ro, Viorel Tănase şi George Mihai Cotiga vor face parte din staff-ul noului antrenor de la FCSB. Mihai Pintili va mai face parte din staff, alături de Thomas Neubert, preparator fizic. Marius Popa va fi antrenor cu portarii.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și