Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce schimbări radicale face Nicolae Dică la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 iulie 2022, 14:40

Gigi Becali a dezvăluit ce schimbări radicale face Nicolae Dică la FCSB

Nicolae Dică e antrenor la FCSB

Nicolae Dică, pe banca celor de la FCSB / Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit ce schimbări radicale face Nicolae Dică la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că noul antrenor îi va schimba poziţia lui Octavian Popescu şi va folosi şi alt sistem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut un start dezastruos de sezon, sub comanda lui Toni Petrea. Trupa patronată de Gigi Becali a remizat în prima etapă, pe teren propriu, cu U Cluj, scor 1-1, urmând să piardă cu Rapid, în etapa a doua. În Conference League, a suferit o înfrângere ruşinoasă, cu Saburtalo, scor 0-1. Astfel, Dică are nevoie de schimbări.

Gigi Becali a dezvăluit ce schimbări radicale face Nicolae Dică la FCSB

„El a zis că vede altfel. Dacă vede, să facă el cum vrea. Eu vreau ca Tavi Popescu să joace. Mi-a zis ce jucători vrea să promoveze. Coman e în cădere, dar trebuie să iau banii pe el. Dică a spus că Tavi Povescu joacă. Nu am impus niciodată unui antrenor cum să joace. Nici la primul 11 nu m-am băgat, i-am lăsat să-l facă ei. Eu doar la schimbări am intervenit, în timpul meciurilor.

Dică a zis că vede altfel de sistem. Că pe Tavi Popescu în spatel vârfului. Schimbările le face el. Eu și așa nu mai am mult. E posibil să mă retrag la ce văd. Ei mă știu pătimaș. Eu nu mai am așa mare tragere, nu mă mai interesează. Fotbalul e frumos, dar sunt prea mulți bani”, a spus Gigi Becali la conferința de presă.

Gigi Becali: Dică va avea libertate 15 meciuri

Pe de altă parte, Gigi a anunţat şi că Nicolae Dică va avea libertate totală timp de 15 meciuri. Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Reclamă

„Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali anunţă primul transfer, după numirea lui Nicolae Dică

Gigi Becali a declarat, la conferinţa de presă de prezentare a lui Nicolae Dică ca noul antrenor de la FCSB, că îşi mai doreşte un atacant. Patronul roş-albaştrilor spune că are un jucător în vizor şi că speră să-l poată transfera.

„Am găsit un atacant, sper să îl pot lua. Dawa e fundaş central de echipă mare, o să vedeţi dacă mă pricep eu la fotbal”, a declarat Gigi Becali, în conferinţa de presă de prezentare a lui Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și