Închide meniul

Mihai Stoica, prima reacţie după ce Nicolae Dică s-a întors la FCSB: „Trebuia s-o facă! Altfel, nu venea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2022, 18:47

Mihai Stoica, prima reacţie după ce Nicolae Dică s-a întors la FCSB: „Trebuia s-o facă! Altfel, nu venea!

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a oferit prima reacţie după ce Nicolae Dică s-a întors la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a transmis că „Dicanio” a revenit pentru un nou mandat pentru a face performanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica şi Nicolae Dică au colaborat timp de un an şi jumătate. „Dicanio” a mai pregătit-o pe FCSB între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. În mandatul său, echipa roş-albastră a avut rezultate excelente în cupele europene, unde chiar a ajuns în primăvara Europa League.

Mihai Stoica, prima reacţie după ce Nicolae Dică s-a întors la FCSB

Acum, Mihai Stoica şi Nicolae Dică vor face din nou echipă. Managerul general al roş-albaştrilor mizează pe noul antrenor de la FCSB.

„S-a întors cu cifre bune ca jucător, trebuia s-o facă și ca antrenor. Altfel, nu venea”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Gigi Becali: „Nicolae Dică va avea libertate 15 meciuri!”

„Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord.

Reclamă

Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor”, a spus Gigi Becali.

Rezultatele înregistrate de FCSB în acest sezon:

1-1 cu Universitatea Cluj (Superliga, acasă)
0-1 cu FC Saburtalo (preliminarii UEFA Conference League, deplasare)
0-2 cu Rapid (Superliga, deplasare)

Reclamă 4 / 0/3

Ce schimbări radicale face Nicolae Dică la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce schimbări radicale face Nicolae Dică la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că noul antrenor îi va schimba poziţia lui Octavian Popescu şi va folosi şi alt sistem.

FCSB a avut un start dezastruos de sezon, sub comanda lui Toni Petrea. Trupa patronată de Gigi Becali a remizat în prima etapă, pe teren propriu, cu U Cluj, scor 1-1, urmând să piardă cu Rapid, în etapa a doua. În Conference League, a suferit o înfrângere ruşinoasă, cu Saburtalo, scor 0-1. Astfel, Dică are nevoie de schimbări.

„El a zis că vede altfel. Dacă vede, să facă el cum vrea. Eu vreau ca Tavi Popescu să joace. Mi-a zis ce jucători vrea să promoveze. Coman e în cădere, dar trebuie să iau banii pe el. Dică a spus că Tavi Povescu joacă. Nu am impus niciodată unui antrenor cum să joace. Nici la primul 11 nu m-am băgat, i-am lăsat să-l facă ei. Eu doar la schimbări am intervenit, în timpul meciurilor.

Dică a zis că vede altfel de sistem. Că pe Tavi Popescu în spatel vârfului. Schimbările le face el. Eu și așa nu mai am mult. E posibil să mă retrag la ce văd. Ei mă știu pătimaș. Eu nu mai am așa mare tragere, nu mă mai interesează. Fotbalul e frumos, dar sunt prea mulți bani”, a spus Gigi Becali la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și