Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat că transferul lui Florin Tănase a intrat în linie dreaptă: „Trebuie să pregătim meciul cu Saburtalo şi cu el, şi fără el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iulie 2022, 21:44

Mihai Stoica a anunţat că transferul lui Florin Tănase a intrat în linie dreaptă: „Trebuie să pregătim meciul cu Saburtalo şi cu el, şi fără el!

Mihai Stoica a anunţat transferul lui Florin Tănase

Colaj Hepta

Mihai Stoica a anunţat că transferul lui Florin Tănase a intrat în linie dreaptă. Managerul general al FCSB a anunţat că transferul se poate face chiar înaintea returului cu Saburtalo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Florin Tănase în China a intrat în linie dreaptă. Managerul general al FCSB a anunţat că transferul se poate realiza şi înaintea partidei cu Saburtalo. 3 milioane de euro este clauza de reziliere a lui Florin Tănase.

Mihai Stoica a anunţat că transferul lui Florin Tănase a intrat în linie dreaptă

Eu ştiu că sunt şanse foarte mari să plece Tănase. Nu ştim… Când văd parafate actele, atunci spun da. Din toate informaţiile pe care le am, sunt şanse mari să plece. Acum există o presiune pe noi la meciul ăsta (n.r. – cu Saburtalo). El, Nicolae Dică, are o misiune pe termen scurt să ridice jucătorii la ce mod: să ridice jucătorii capul din pământ

Nu ştim. (n.r. – dacă poate pleca înainte de meciul cu Saburtalo). Când se achită clauza, nu mai depinde de noi. E important dacă avem un jucător concentrat la meciul ăsta sau cu gândul la un transfer. Trebuie să pregătim ambele variante, cu Tănase şi fără Tănase. Ne dorim cu toţii ca el să plece. Băieţii ăştia fac fotbal ca să-şi facă vieţile.

Dacă doi ani la rând de când e golgheterul campionatului nu pleacă, riscă să cadă. Între a lua o sumă de şapte cifre din China şi ce ia aici, oricine ar pleca. Shanghaiul acum e peste New York la ora asta, e Paradis, mi-au spus Olăroiu şi Stanciu„, a spus Mihai Stoica la orangersport.ro.

Reclamă

Florin Tănase, reacţie genială după ce a auzit că Gigi Becali îi lasă mână liberă lui Nicolae Dică la FCSB

Florin Tănase a avut o reacţie genială după ce a auzit că Gigi Becali îi lasă mână liberă lui Nicolae Dică la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce dialog a avut cu căpitanul echipei.

Tănase nu crede că Gigi Becali se va putea abţine, astfel că libertatea lui Dică ar putea fi de scurtă durată. În primul mandat, fostul mijlocaş a avut aceeaşi problemă cu latifundiarul.

„Am vorbit cu Tănase şi i-am zis, acum să facem o glumă, `Băi Tănase, uite, vine Dică`…`Păi şi nu vă mai băgaţi (n.r. – la echipă)`? `Băi, nu mă mai bag deloc, el face totul, 15 meciuri, treaba lui, discutăm după aia dacă merge echipa, omul nu vrea niciun ban, nu vrea salariu.

Reclamă 4 / 0/3

Băi, daca nu vrea, nu-i dau niciun ban`. Şi el a zis `Eu nu cred, chiar dacă vă dă el salariu 500.000, nu-l lăsaţi`. Cum să te superi pe Tănase când face glume de astea? Dar îl voi lăsa”, a spus Becali, în conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și