Închide meniul

Un fotbalist din Germania s-a urcat băut la volan și a făcut un accident tragic. Un minor de 16 ani a murit. Ce se întâmplă acum

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2022, 12:49

Reclamă
Un fotbalist din Germania s-a urcat băut la volan și a făcut un accident tragic. Un minor de 16 ani a murit. Ce se întâmplă acum

Un fotbalist din Germania s-a urcat băut la volan și a făcut un accident tragic

Un fotbalist din Germania s-a urcat băut la volan și a făcut un accident tragic / Colaj Blaulicht-News.de , dpa

Un fotbalist din Germania s-a urcat băut la volan si a facut un accident tragic, în urma căruia un minor de 16 ani a murit. Jucătorul de 22 de ani, pe care nemții îl prezintă sub numele de Niklas F, avea o viteză de 102 km/h în momentul impactului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragicul eveniment s-a petrecut pe 24 octombrie 2020, însă abia acum a fost dezvăluit în presa din Germania. Niklas a ajuns în fața judecătorilor în această săptămână, fiind anchetat pentru omucidere, anunță cotidianul Bild.

Un fotbalist din Germania s-a urcat băut la volan și a făcut un accident tragic

Fotbalistul este acuzat de procurori că a condus mașina pe drumul dintre Leezen și Bad Segenberg în stare de ebrietate, cu o viteză de peste 100 kilometri/h. Potrivit raportului întocmit de autorități, Niklas a trecut pe culoarea verde a semaforului, apoi s-a izbit în doi copaci de pe marginea carosabilului.

Mașina a zburat în aer, apoi a ricoșat într-un autobuz care venea pe contrasens. Autoturismul jucătorului a intrat în partea laterală a autobuzului, iar în urma impactului un minor în vârstă de 16 ani a decedat, suferind răni grave la nivelul cranian.

  • Incidentul teribil s-a produs după meciul disputat de echipa lui Niklas, Leezener SC, cu FSG Kaltenkirchen, în ligile inferioare din Germania.

Procurorii îl acuză pe Niklas că a fugit de la locul accidentului și că a raportat incidentul la secția de poliție abia a doua zi, prin intermediul avocatului său. Potrivit RTL News, reprezentantul fotbalistului a citit un mesaj în numele clientului său, în care a exprimat că „se va simți mereu vinovat pentru că acea călătorie cu mașina a cauzat o astfel de tragedie”.

Reclamă
Reclamă

Rudele minorului decedat nu se aflau în sala de judecată din Bad Segeberg în momentul în care avocatul lui Niklas a rostit cuvintele respective.

Al doilea termen al procesului va avea loc pe 11 august. La data respectivă, la Tribunal își vor face apariția un expert și mai mulți martori.

 

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

„E şantaj!” Florin Prunea, acuzaţii incredibile după disputa Gigi Becali – Răzvan Burleanu: „N-am fost niciodată de acord”

11:43

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Mariners – Buriram se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

11:09

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong! Programul zilei de miercuri anunţat de organizatori

10:33

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și