Închide meniul

Cristiano Ronaldo, primit ca un „Rege” pe Old Trafford! Fanii lui Manchester United l-au aclamat, deşi starul portughez vrea să plece

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2022, 20:00

Reclamă
Cristiano Ronaldo, primit ca un „Rege pe Old Trafford! Fanii lui Manchester United l-au aclamat, deşi starul portughez vrea să plece

Cristian Ronaldo a jucat o repriză în amicalul cu Rayo Vallecano

Profimedia

Cristiano Ronaldo, primit ca un „Rege” pe Old Trafford la amicalul lui Manchester United cu Rayo Vallecano. Ronaldo a lipsit de la pregătirea de vară, timp în care a încercat să îşi găsească o nouă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a revenit pe teren a amicalul pe care Manchester United l-a jucat cu Rayo Vallecano.

Cristiano Ronaldo, primit ca un „Rege” pe Old Trafford!

Ronaldo a fost schimbat la pauză de Erik ten Hag cu Amad Diallo. În momentul în care crainicul stadinului i-a pronunţat numele, tot stadionul i-a scandal numele starului portughez.

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la manchester United

Ronaldo și-a reiterat dorința de a părăsi formația de pe Old Trafford în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului.

Cristiano Ronaldo a lipsit de la runirea lotului lui Manchester United din urmă cu 3 săptămâni, apoi a ratat turneul de pregătire din Australia și Thailanda.

Reclamă

După o vacanță prelungită, în care a invocat „motive familiale”, atacantul de 37 de ani a revenit la antrenamentele echipei, sub comanda noului manager, Erik ten Hag.

Potrivit cotidianului As, atmosfera a fost destul de tensionată în momentul în care Ronaldo a intrat pe poarta bazei de la Carrington, marți dimineață, însoțit de mai multe gărzi de corp. Alături de CR7 au mai fost impresarul Jorge Mendes și consilierul Ricky Regufe.

Reprezentanții lui Ronaldo au discutat cu directorul executiv al clubului, Richard Arnold, și Sir Alex Ferguson, legendarul manager al „diavolilor”, care l-a adus pe atacant la United în 2003.

Reclamă 4 / 0/3

În cadrul ședinței respective, cele două părți și-au întărit dorințele despre care s-a tot vorbit în ultima vreme în presa internațională. Anturajul lui Cristiano Ronaldo susține că lusitanul vrea în continuare să plece la o altă echipă care evoluează în Champions League. De cealaltă parte, conducătorii lui United rămâni fermi pe poziție și anunță că CR7 mai are contract până în 2023, iar o despărțire prematură nu este luată în calcul.

Ronaldo, șanse tot mai mici să plece de la Manchester United în această vară

În ciuda dorinței sale uriașe de a părăsi echipa, Cristiano a avut parte de o primire călduroasă din partea colegilor săi. Conform sursei citate, omul cu 5 Baloane de Aur a vorbit mai mult cu un grup de jucători brazilieni și portughezi. La un moment, brusc, în timpul discuției, Ronaldo s-a ridicat de pe banca din vestiar și i-a întrerupt pe toți, spunând: „Ok, gata, ajunge. Este timpul să ne antrenăm. Să mergem!”.

Deși oficialii lui United nu sunt dispuși să renunțe la serviciile lui Ronaldo în această vară, agenții starului portughez speră în continuare să găsească un plan „de evadare”. Atletico Madrid este varianta cea mai vehiculată, la ora actuală, însă fanii spanioli nu vor să audă de un asemenea transfer, ținând cont de rivalitatea uriașă cu Real Madrid, fosta echipă a lui Cristiano.

Chelsea, și Bayern Munchen sunt celelalte formații asociate cu un posibil transfer al super-atacantului în această vară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și