Închide meniul
Foto

Unul dintre cele mai bine păzite secrete din viaţa lui Cristi Borcea a ieşit la iveală

Publicat: 5 august 2022, 16:46 / Actualizat: 5 august 2022, 20:02

Reclamă
Unul dintre cele mai bine păzite secrete din viaţa lui Cristi Borcea a ieşit la iveală

Valentina Pelinel, Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogaţi români şi a devenit celebru pentru faptul că este un adevărat „Don Juan„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost căsătorit de 3 ori şi are 9 copii cu 4 femei diferite. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, cu care are 3 copii.

Unul dintre cele mai păzite secrete din viaţa lui Cristi Borcea a ieşit la iveală

Puţină lume ştie, însă, cum se numeşte satul în care s-a născut Cristi Borcea. Acesta s-a născut în judeţul Olt, în satul Valea Boului, care aparţine de comuna Cruşeţ.

Cristi Borcea, dat de gol de Valentina Pelinel! Cum face față ”ispitelor” milionarul

Cristi Borcea a fost dat de gol de Valentina Pelinel. Soția milionarului român a dezvăluit cum face acesta față ”ispitelor” din bucătărie.

Ajuns la 52 de ani, Cristi Borcea se menține într-o formă de invidiat mergând la sală. Astfel, celebrul afacerist își permite să mânânce mâncărurile preferate oricând, fără să se abțină de la tentații.

Reclamă

”Amândoi suntem gurmanzi, dar amândoi suntem cumpătați și avem un stil de viață sănătos și echilibrat. Ne permitem să mâncăm ce ne place pentru că echilibrăm cu efortul constant din restul timpului.

Fiecare merge la sala lui și avem programe de antrenament diferite. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos. Pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul.

Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice. Ca în orice în viață, echilibrul este cheia succesului”a declarat Valentina Pelinel, citat de ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, Borcea are 9 copii cu 4 femei. Aflat la a treia căsnicie, fostul patron al lui Dinamo scoate din conturi o sumă uriaşă în fiecare lună.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și