Închide meniul

Nae Constantin, reacţie fabuloasă după ce a fost eliminat în Universitatea Cluj – Petrolul 0-1: „M-a executat de la 10 metri! E lunetist”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 august 2022, 21:24

Reclamă
Nae Constantin, reacţie fabuloasă după ce a fost eliminat în Universitatea Cluj – Petrolul 0-1: „M-a executat de la 10 metri! E lunetist

Nicolae Constantin

Nicolae Constantin, pe banca tehnică, în timpul unui meci pentru Petrolul / Hepta

Nae Constantin, antrenorul celor de la Petrolul, a avut o reacţie fabuloasă după ce a fost eliminat de Andrei Chivulete la pauza partidei cu Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul Petrolului a spus că nu a apucat să îi spună nimic lui Andrei Chivulete, pe care l-a comparat cu un lunetist. Înaintea eliminării, Universitatea Cluj a ratat un penalty prin Adrian Bălan, care a executat penibil. Acesta a tras pe lângă poartă, deşi portarul Petrolului se aruncase în colţul opus.

Nae Constantin, reacţie fabuloasă după ce a fost eliminat

Sunt mulţumit de defensivă, dar şi de ofensivă. Nu am ajuns să vorbesc cu el, m-a executat de la 10 metri distanţă. E lunetist. Nu mi-a zis nimic, mi-a dat roşu şi atât. Fluierase finalul primei reprize. E prima noastră victorie, asta e important. Pe mine ca antrenor, mă ţin rezultatele„, a spus Nae Constantin la digisport.ro.

Gicu Grozav a marcat un gol de senzaţie

Reacţia lui Gicu Grozav, după golul de senzaţie marcat în Universitatea Cluj – Petrolul 0-1.

Atacantul ploieştenilor a marcat un gol de senzaţie în minutul 23, cu o deviere superbă cu capul la bara a doua. Golul fabulos marcat i-a adus aminte de vremurile când rupea plasele şi aşteaptă şi un semn de la Edi Iordănescu pentru a veni la naţională.

Reclamă

O victorie muncită, importantă. Ne bucurăm că am luat cele 3 puncte într-o deplasare grea. Un gol ca în vremurile bune, mă bucur că am reuşit să luăm cele 3 puncte. Importante sunt punctele, nu cine marchează. Sunt bucuros pentru mine că am marcat primul gol de la revenire.

Îmi doresc să fiu sănătos. Cât voi activa ca fotbalist mă voi gândi la naţională. E normal să fac asta„, a spus Gicu Grozav după Universitatea Cluj – Petrolul Ploieşti 0-1.

U Cluj – Petrolul 0-1. Prima victorie a „lupilor galbeni” în Liga 1. Gicu Grozav, eroul serii

U Cluj – Petrolul Ploieşti 0-1. Echipa lui Nicolae Constantin a obținut prima victorie în Liga 1. Gicu Grozav a marcat unicul gol partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Grozav a înscris în minutul 23, cu o deviere cu capul la bara a doua, după o centrare a lui Hujah. În minutul 45, Adrian Bălan a ratat un penalty pentru gazde. Câteva clipe mai târziu, antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, a fost eliminat pentru proteste.

Petrolul a urcat pe poziția a 10-a, cu patru puncte, în timp ce U Cluj rămâne pe locul 15, cu două puncte.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și