Închide meniul
VIDEO

Ismaila Sarr, golul începutului de sezon! Execuţie fabuloasă din propria jumătate de teren

Publicat: 8 august 2022, 22:30 / Actualizat: 29 mai 2023, 20:28

Reclamă
Ismaila Sarr, golul începutului de sezon! Execuţie fabuloasă din propria jumătate de teren

Ismaila Sarr a reuşit un gol fabulos

Captură Youtube

Ismaila Sarr a reuşit golul începutului de sezon. Jucătorul celor de la Watford a marcat cu o execuţie de la mijlocul terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a marcat golul începutului de sezon în West Brom – Watford, din Championship! Ismaila Sarr a reuşit o execuţie fabuloasă în minutul 22 al partidei.

Ismaila Sarr, golul începutului de sezon

Acesta a reuşit un gol de senzaţie cu un şut fabulos de la centrul terenului. A fost primul gol în West Brom – Watford. Până la pauză, West Brom a egalat prin Karlan Grant.

Video AICI cu golul fabulos marcat de Ismaila Sarr.

Același Sarr a fost și demon pentru echipa sa. În minutul 73 a ratat un penalty, iar West Brom – Watford s-a terminat 1-1.

Reclamă

Ismaila Sarr joacă la Watford din 2019, atunci când a fost cumpărat de la Rennes. În vârstă de 24 de ani, Sarr este cotat la 27 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și