Închide meniul

Cele 3 staruri care se luptă pentru titlul de “Jucătorul Anului”! Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, lăsați în premieră în afara listei de 15

Cosmin Cioboată Publicat: 12 august 2022, 19:33

Reclamă
Cele 3 staruri care se luptă pentru titlul de “Jucătorul Anului”! Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, lăsați în premieră în afara listei de 15

Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0

Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0 / Profimedia

Cele 3 staruri care se luptă pentru titlul de “Jucătorul Anului”, acordat de UEFA, sunt Karim Benzema (Real Madrid), Thibaut Courtois (Real Madrid) și Kevin de Bruyne (Manchester City). La ediția din acest an a prestigioasei gale, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au fost “uitați” de juriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi mari rivali din fotbalul european n-au prins lista scurtă de 15 jucători care luptă pentru marele premiu acordat de forul suprem.

Cele 3 staruri care se luptă pentru titlul de “Jucătorul Anului”!

UEFA a anunţat, vineri, că Thibaut Courtois, Karim Benzema şi Kevin de Bruyne sunt top 3 fotbalişti nominalizaţi pentru titlul de Jucătorul Anului în sezonul 2021/2022.

Francezul Karim Benzema (Real Madrid) a fost ales jucătorul sezonului 2021/2022 în UEFA Champions League. Colegul lui Benzema de la Real, Thibaut Courtois, a fost desemnat jucătorul finalei UEFA Champions League, câștigată de “galactici” în fața lui Liverpool, scor 1-0.

Belgianul De Bruyne (Manchester City) a fost inclus al treilea an consecutiv în top 3 nominalizaţi la premiul oferit de UEFA. Mijlocașul lui City a fost ales jucătorul sezonului 2021/2022 în Premier League.

Reclamă

Cum s-au clasat ceilalţi nominalizaţi pentru Jucătorul UEFA al Anului:

Carlo Ancelotti, Pep Guardiola și Jurgen Klopp se luptă pentru titlul de „Antrenorul Anului”

Lista de 15 a fost selectată de grupul de studiu tehnic din cadrul UEFA. Jucătorii din top 3 au fost aleşi de un juriu format din cluburile care au participat în sezonul 2021/2022 în Champions League, Europa League și Conference League şi un grup de jurnalişti aleși de European Sports Media.

Membrii juriului au acordat 5 puncte pentru primul clasat în preferinţele lor, 3 puncte pentru al doilea şi un punct pentru al treilea.

Reclamă 4 / 0/3

Marele câștigător va fi anunţat, alături de câştigătorii premiilor pentru Antrenorul Anului în fotbalul masculin, Jucătoarea Anului şi Antrenorul Anului în fotbalul feminin, pe 25 august, la Istanbul, la ceremonia de tragere la sorţi a grupelor Champions League.

Pentru titlul de Antrenorul Anului, în fotbalul masculin se vor lupta Carlo Ancelotti (Real Madrid), Pep Guardiola (Manchester City) şi Jurgen Klopp (Liverpool).

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și