Închide meniul

Florinel Coman a anunțat „remontada” după FCSB – Viking 1-2: „Suntem caractere puternice! O să băgăm mingea în poartă”

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2022, 23:48

Reclamă
Florinel Coman a anunțat „remontada după FCSB – Viking 1-2: „Suntem caractere puternice! O să băgăm mingea în poartă

Florinel Coman e căpitanul lui FCSB

Florinel Coman, alături de Nicolae Dică / Hepta

Florinel Coman e sigur că FCSB va întoarce eșecul cu Viking din prima manșă din play-off-ul Conference League. Căpitanul roș-albaștrilor a anunțat că vicecampioana României va câștiga returul din Norvegia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune. Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Florinel Coman a anunțat „remontada” după FCSB – Viking 1-2

„Un meci pe care l-am controlat de la început la sfârșit. Am avut ocazii. Am luat acel gol la reluare. Am marcat și am primit gol imediat. Am vorbit înainte de meci că trebuie să fim maturi în joc, nu mai suntem puști, a fost acea greșeală. I-am simțit că putem să ne calificăm. Simt că putem întoarce rezultatul, suntem caractere puternice în vestiar, putem să facem un meci bun acolo, să băgăm mingea în poartă, asta ne-a lipsit.

Dică ne-a încurajat, o să pregătim meciul de la Botoșani și o să ne axăm pe retur. O sa eliminăm greșelile pe care le-am făcut. Sinteticul nu va fi nicio problemă. Ne interesează doar calificarea. Atmosfera a fost foarte frumoasă, le mulțumim că au fost alături de noi. Le mulțumim și îi așteptăm în număr foarte mare. Olaru este o pierdere grea, va fi cu gândul la noi, la calificare. Vom merge la Botoșani să câștigăm, așa mergem la fiecare meci”, a spus Florinel Coman, conform sport.ro. 

Bucuria roș-albaștrilor după golul lui Coman a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Reclamă

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Apărarea FCSB-ului, visătoare la golurile norvegienilor

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3

S-a terminat 2-1 pentru Viking. Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și